PRONAĐENO TIJELO

U Izraelu ubijen unuk poznatog srpskog vodiča: 'Nema više našeg Mora, nema više nade'

Facebook
11.10.2023.
u 09:57

Nakon više objava na Facebooku u kojima je pozvao građane da se jave ako imaju kakvu informaciju o njemu, jučer je potvrdio kako mu je unuk poginuo

Dugogodišnji urednik glazbenog programa Radio Novog Rada, a sada poznati turistički vodič u Izraelu Dušan Mihalek potvrdio je kako je jedna od žrtva terorističkog napada Hamasa u Izraelu bio i njegov najstariji unuk Mor. Nakon više objava na Facebooku u kojima je pozvao građane da se jave ako imaju kakvu informaciju o njemu, jučer je potvrdio kako mu je unuk poginuo.

- Nema više našeg Mora (r.1999). Došli su iz vojske i socijalne službe da nam kažu da je pronađeno njegovo tijelo. Nema više nade - objavio je Mihalek tužnu vijest. Mor je inače toga dana bio na granici s Gazom, objavio je ranije Mihalek, kada su militanti Hamasa usmrtili i prisilno odveli civile u Palestinu. Kada je krenuo cijeli kaos, 24-godišnjak je navodno bio u svom automobilu.

- Ne pitajte me, ne zovite, u panici smo. Nestao je naš najstariji unuk Mor, na granici sa Gazom. NIšta ne znamo o njemu. Molite se - objavio je ranije Mihalek. 

>> VIDEO Stanovnici Gaze nakon izraelskih zračnih napada: 'Nema sigurnog mjesta'

Inače, nakon napada Hamasa koji je započeo na festivalu mladih u kojem je ubijeno oko 260 osoba, ovoga vikenda ponovno su započele nove tenzije između Izraela i Palestine. Hamas je u subotu poslao borce na izraelski teritorij. Više od 1200 ljudi ubijeno je u Izraelu, a tisuće su ozlijeđene u napadu, prema IDF-u. Izraelske zračne snage nastavile su tijekom noći na srijedu napade na Pojas Gaze nakon onih koje je izvela tijekom vikenda islamistička skupina Hamas.

POVEZANI ČLANCI:

Deseci borbenih zrakoplova napali su više od 200 ciljeva u području Al-Furqan, priopćile su Izraelske obrambene snage (IDF) rano u srijedu ujutro. 

>>  VIDEO Željezna kupola, moćni izraelski protuzračni sustav uništava Hamasove rakete

Ključne riječi

Komentara 3

PE
Penkalar
10:19 11.10.2023.

Samo srpsko, pa srpsko, je li poginuo itko tamo iz neke druge drzave mozda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije