nesreća

U izravnom sudaru na cesti Rovinj – Sošići poginula jedna osoba

izravni sudar (1)
Foto: Hajrudin Merdanović/24sata
1/3
19.01.2011.
u 11:54

Tri su osobe iz dvaju automobila prevezene u pulsku bolnicu, a jedna je u 10.25 sati preminula od posljedica nesreće, javlja iPress

Jedna je osoba smrtno stradala, a još su dvije teško ozlijeđene u izravnom sudaru što se jutros oko 8.30 sati dogodio na cesti Rovinj – Sošići.

Nesreća se dogodila kada je 43-godišnjakinja iz Rovinja, upravljajući osobnim automobilom Peugeot pulskih registarskih oznaka iz smjera Rovinja u smjeru Rovinjskog Sela ušla u desni pregledni zavoj te zbog brzine neprilagođene stanju na cesti (mokar i klizak kolnik) izgubila nadzor nad vozilom te prešla na lijevi prometni trak, kojim je iz suprotnog smjera osobnim automobilom Renault Megane pulskih registarskih oznaka upravljao 59-godišnjak iz Rovinja. Lijevi bočni dio Peugeota udario je u lijevi bočni dio Renaulta.

U prometnoj nesreći oba su vozača i 52-godišnja suvozačica iz Renaulta teško ozlijeđeni i prevezeni u OB Pula.

U 10.25 sati vozač osobnog automobila Renault Megane preminuo je u bolnici.

Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici PP Rovinj. Zbog očevida od 8 do 12 sati bila je zatvorena cesta Rovinj – Rovinjsko Selo.

Protiv 43-godišnje vozačice bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

>>Teška prometna nesreća u Istri: Poginule dvije osobe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije