nasilje se nastavlja

U Jemenu Salehovi simpatizeri ubili najmanje petero prosvjednika

jemen, sanaa, prosvjed
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
24.11.2011.
u 11:23

Dio prosvjednika i dalje je nezadovoljan jer je Saleh dobio imunitet od kaznenog progona

Najmanje petero prosvjednika ubijeno je u Sani, glavnom gradu Jemena, u sklopu prosvjeda protiv predsjednika Alija Abdulaha Saleha. Kako prenosi BBC, ubili su ih naoružani civili, Salehovi simpatizeri.

Saleh je u srijedu potpisao nagodbu kojoj se vlast predaje njegovu zamjeniku Abdrabuhu Mansuru Hadiju. Dok su tisuće Jemenaca pozdravile vijest od Salehovu odlasku, dio prosvjednika ostao je nezadovoljan što je u zamjenu za predaju vlasti dobio imunitet od kaznenog progona.

Komentara 2

RE
@rea
13:58 24.11.2011.

Je\'l ovi s fotke koriste premalo ili previše kata, pitanje je sad. ;o)

OB
-obrisani-
14:41 24.11.2011.

kao što se i vidi na fotografiji neki “traže glavu“ kao ovaj razdragani likić koji zorno pokazuje gestom rezanja vrata (lijevo dolje blizu sredine) Sukob je predugo trajao da bi se mogao brzo i smiriti a tu su i starii međuplemenski sukobi koji dodatno opterečuju stanje, sada je na samim jemencima da se polako smire i pokušaju oformiti novu vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije