Čestitke roditeljima!

U riječkom i kninskom rodilištu rođene prve bebe u 2019. godini

Knin: Mia Ćibarić rođena u kninskoj bolnici ujedno je i prva beba rođena u Hrvatskoj
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/17
01.01.2019.
u 14:09

Mia Ćibarić i Iva Marković prve su bebe rođene u Hrvatskoj u ovoj godini

Mia Ćibarić i Iva Marković prve su bebe rođene u Hrvatskoj u ovoj godini. Djevojčica Mia je rođena u kninskoj bolnici u drugoj minuti 2019. godine, a Iva u riječkom rodilištu.

Mia je teška 3,40 kilograma, a duga 39 centimetara. Njezinu majku Filomenu porodio je doktor Marko Čičak koji je kazao kako je porod protekao u najboljem redu.

Malenu Ivu porodila je ekipa u sastavu dr. Tina Sušanj Šepić, dr. Klarić, dr. Vuletić, pedijatar dr. Krajina, anesteziolog dr. Kuharić i sestra Olivera, piše Novi list.

Prva beba rođena u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji je Neo, težak 3,55 kilograma i dug 52 centimetra. On je na svijet došao oko tri sata u noći u rodilištu Opće bolnice Bjelovar, piše Bjelovar live.

Foto: Damir Špehar/Pixsell

U osječkom KBC-u prvi bebin plač u 2019. godini začuo se u 4.10 sati kada je rođena Katarina Videković. Djevojčica je teška 4,6 kilograma i duga 54 centimetra. Iako nije prva, zasigurno je najveća.

Foto: Dubravka Petrić/Pixsell

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u 15 sati će pozdraviti prvu bebu rođenu u Zagrebu u Novoj godini.

Leon Kovač iz Đeletovaca, sin Kristine i Tomislava, prva je beba rođena u Vukovarsko-srijemskoj županiji u 2019. godini. Leon je rođen dva sata i tri minute poslije ponoći u vinkovačkoj županijskoj bolnici. Kako su prenijeli liječnici Leon je pri porodu težio 2670 grama i bio dugačak 47 centimetara. Župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić već tradicionalno je ubrzo poslije ponoći obišao djelatnike javnih službi te tom prilikom posjetio i Opću županijsku bolnicu Vinkovci te tom prilikom darivao Leona i njegovu majku Kristinu. Galić je u novogodišnjem obilasku posjetio Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, javne vatrogasne postrojbe Vukovar i Vinkovci kao i opće županijske bolnice Vukovar i Vinkovci. Posjetio je Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije.

Knin: Mia Ćibarić rođena u kninskoj bolnici ujedno je i prva beba rođena u Hrvatskoj
1/76
Ključne riječi

Komentara 3

US
U sridu
14:49 01.01.2019.

Cestitke mladim majkama.

PA
pax5
16:39 01.01.2019.

Sretno svim majkama neka vas dragi Bog čuva. Nema Hr bez podmlatka,jadna kuća gdje djece nema..

IB
ibiza
20:10 01.01.2019.

cestitke i od mene ,vidite koliko je Janica dobila za Oskara jajkova i kmentara a vi niste ,a vase bebe su isto vrijedne i vazne ...i bozija dica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije