Od frizera do krojača

U Slavonskom Brodu promovirano novih 17 majstora obrtnika

obrtnici
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
10.07.2014.
u 14:19

Za stjecanje majstorske diplome prijavila su se 22 kandidata, od kojih je njih 17 ostvarilo pravo da mogu samostalno voditi svoje obrtničke radnje.

Još jedna generacija slavonskobrodskih obrtnika posredstvom županijske Obrtničke komore stekla je majstorsko zvanje.

Za stjecanje majstorske diplome prijavila su se 22 kandidata, od kojih je njih 17 ostvarilo pravo da mogu samostalno voditi svoje obrtničke radnje. Riječ je o osam frizera i frizerki, po dva natkonobara i automehaničar, te po jednom zidaru, stolaru, elektroinstalateru, plinoinstalateru i krojaču ženske odjeće. Od 1996.godine do sada posredstvom i uz stručnu pomoć županijske Obrtničke komore čak 304 kandidata položila su majstorske ispite. - Novim majstorima želim da opravdaju svoje stečeno zvanje te da svojim klijentima pruže kvalitetnu uslugu i ponuditi kvalitetan proizvod - rekao je Zvonimir Ćirić, predsjednik Obrtničke komore Brodsko-posavske županije.

>> Majstorice frizura u posao idu sa stilom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije