teška nesreća

U sudaru automobila i mopeda u Zagrebu poginula jedna osoba

sudar (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/5
07.10.2010.
u 08:35

Dvije osobe koje su sudjelovale u nesreći ozlijeđene su i prevezene u KBC Zagreb.

Jedna je osoba poginula sinoć oko 23.30 sati u sudaru osobnog automobila i mopeda na Brezovičkoj cesti u Zagrebu, javila je zagrebačka policija.

Dvije osobe koje su sudjelovale u nesreći ozlijeđene su i prevezene u KBC Zagreb.

Uzroci nesreće još su nepoznati.

Komentara 3

TR
trckaralo
09:24 07.10.2010.

Ubojita kombinacija: motoristi misle da je cesta trkaća pista, a vozači automobila misle da su manevarske sposobnosti motora kao i automobila.

OB
-obrisani-
11:08 07.10.2010.

trckaralo, ti si maloumni idiot!

MM
Mladen Miletić
11:12 07.10.2010.

Nesreča se velikim djelom događa kada netko nekoga nije vidio i kada mu se približi tako da ga ipak kasno-prekasno zapazi. Za motoriste - oprez oprez i oprez , oprema obvezna kopletna obilježen i osvjetljen još i više nego sese propiše. Izbjegavati ako je ikako moguče vožnje po kišnom po lošem vremenu.... vozači automobila obilazi motoristu biciklistu uvjek samo što dalje od njega ! Osvjetljene + reflektirajuča obuča i zaštitna obuča su zakon obveza, jel ostali sudionici su kadkada jako slijepi... Nevjeruj pazi i kada imaš prednost da če drugi biti pošteni i poštivati to.. Sigurnost za život ti i neinvaliditet oko 4 puta kada se odlučiš prodat motor i kupiš automobil - i voziš gotovo stalno po propisima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije