pušten je na slobodu

U tri godine četiri puta vozio pijan, sutkinja ne misli da mora u zatvor

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
16.02.2022.
u 10:45

Nakon saslušanja od strane prekršajne sutkinje, pušten je na slobodu uz obrazloženje da ne postoji opasnost da će okrivljenik ponoviti istovrsne prekršaje - izvijestila je danas PU varaždinska

U kontroli prometa u Majerju u nedjelju je policija zaustavila 50-godišnjeg višestrukog počinitelja prekršaja i privela ga u prostorije Policijske postaje Varaždin. - S obzirom da se radi poznatom počinitelju prometnih prekršaja koji je u protekle tri godine četiri puta pravomoćno kažnjen za prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, zbog bojazni da će ponoviti istovrsne prekršaje priveden je na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu s prijedlogom zadržavanja u zatvoru.

Nakon saslušanja od strane prekršajne sutkinje, pušten je na slobodu uz obrazloženje da ne postoji opasnost da će okrivljenik ponoviti istovrsne prekršaje - izvijestila je danas PU varaždinska. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
10:54 16.02.2022.

dakle, prva stvar, problem je u sudstvu ne policiji, kao drugo, nadam se da će ta ista sutkinja biti tamo kada pijan nekog pregazi, kao teče, takva bi trebalo proslijediti na odvikavanje od alkohola u bolnicu kao obavezu.

VK
vk52
18:38 16.02.2022.

Sudkinju u zatvor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije