Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomogli im građani

Česi u Zadru ostavili djecu u vrelom autu: Hitna spašavala dijete, majka došla iz dućana i vrijeđala ih

Zadar: Vozači Hitne pomoći sirenama podržali prosvjed i uhićenog kolegu
Sime Zelic/PIXSELL
22.08.2023.
u 11:25

"Stariji dječak je pokušao probuditi mlađeg brata koji je izgledao kao da je u teškom stanju. Čovjek koji ih je vidio je odmah otvorio vrata. Pozvao je Hitnu koja je stigla za par minuta. Pomagali su djetetu u kolima Hitne. Ni nakon četrdeset minuta nije bilo roditelja", rekla je svjedokinja.

 U ponedjeljak poslijepodne na parkiralištu trgovačkog centra građani su primjetili djecu ostavljenu u autu čeških registracija na velikoj vrućini. Pozvana je policija i Hitna. Auto je bio otključan sa djelomično otvorenim staklima, a u njemu dvoje djece, od kojih je jedno spavalo. Starije dijete je zatvorilo vrata jer su ometala parkiranje drugih. Roditelji su u tom trenutku bili u trgovini.

"Jedno je imalo oko pet godina, drugo oko dvije godine. Stariji dječak je pokušao probuditi mlađeg brata koji je izgledao kao da je u teškom stanju. Čovjek koji ih je vidio je odmah otvorio vrata. Pozvao je Hitnu koja je stigla za par minuta. Pomagali su djetetu u kolima Hitne. Ni nakon četrdeset minuta nije bilo roditelja.

Čovjek ih je otišao u trgovinu potražiti. Potom je došao otac djeteta. Počeo je urlati na starijeg dječaka koji je šokiran sjedio u Hitnoj. Tad je došla i majka, tvrdila je da su ostavili otvoren prozor i da je jedno dijete spavalo. Iz Hitne su govorili da su dijete jedva spasili. I što je ona rekla na to? 'Fuck off'!", rekla je svjedokinja ovog događaja za 24 sata.

POVEZANI ČLANCI:

Djeci je pružena pomoć i utvrđeno je da su dobrog zdravstvenog stanja. Policija će o svemu obavijestiti državno odvjetništvo u Zadru te će o događaju će izvijestiti i nadležne institucije strane države, objavila je policija i upozorila roditelje da ne ostavljaju djecu samu u zatvorenim automobilima jer posljedice mogu biti tragične.

>> VIDEO Sudar na autocesti A1: Šest osoba je ozlijeđeno

Komentara 3

AR
arwin
23:29 22.08.2023.

Tko je tu išta ili ikoga spasio? Djeca sjedila u parkiranom autu s otvorenim prozorima a batman ih odlučio "spasiti" bez veze zovući hitnu. Batmanu bi trebalo naplatiti kaznu za lažno uzbunjivanje.

ST
sttipe
16:52 22.08.2023.

Gay ljudi ne mogu imati svoju djecu! Mogu imati, klonirano svoje dijete, dijete, s bivšim streit partnerom, (šta je već, neka vrsta prevare), ili poklonjenu tuđu djecu...

NL
NLHR
12:29 22.08.2023.

Uglavnom sve dobro proslo. Ali da su dijeca od nekih gay ljudi, o boze, vec bi se svi nabacali na demonstracije pred socijalnom sluzbom…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije