ZLOPORABA DROGA

Uhićen 28-godišnjak koji je djeci kod škole u Jastrebarskom prodavao marihuanu

Foto: PU zagrebačka
1/4
16.09.2024.
u 08:01

Pretragom je policija kod njega našla sedam plastičnih vrećica u kojima je bila marihuana, a ukupno se radilo o  163,65 grama  te droge

Zbog zloporabe droge osumnjičen je 28-godišnjak, kojeg zagrebačka policija sumnjiči da je na još uvijek neutvrđeni način nabavio veće količine marihuane, koje je potom preprodavao na području Jastrebarskog. Drogu je, kako se sumnja, prodavao pored škola, što je policiji dojavljeno 13. rujna.

Rečeno im je da je oko 13 sati kod škole primijećen muškarac koji djeci i mladima, nudi, a moguće i prodaje drogu radi konzumacije. Kako je policija dobila opis počinitelja, nije im trebalo dugo da ga lociraju i uhite  pa je 28-godišnjak uskoro uhićen i priveden na ispitivanje.

Pretragom je policija kod njega našla sedam plastičnih vrećica u kojima je bila marihuana, a ukupno se radilo o 163,65 grama te droge. Nađeno je i 30 prozirnih vrećica i jedna digitalna vaga. Nakon što je ispitan na policiji i tužiteljstvu, odveden je pred suca istrage koji mu je odredio istražni zatvor.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije