VRIJEĐAO MORAL GRAĐANA

Uhićen jer je pijan urinirao po kolodvoru

k
Damir Špehar/Pixsell
04.10.2017.
u 14:01

Radio je to na autobusnom kolodvoru, na mjestu koje je predviđeno za parkiranje autobusa

Muškarac (33) iz Bjelovara sumnjiči se za vrijeđanje moralnih osjećaja građana. Kako je priopćila policija, on je 3. listopada u 13.40 vidno alkoholiziran urinirao na Trgu kralja Tomislava, objavila je PU bjelovarsko-bilogorske županije.

Radio je to na autobusnom kolodvoru, na mjestu koje je predviđeno za parkiranje autobusa. Netko ga je prijavio policiji, koja ga je prvo privela na triježnjenje, a zatim mu slijedi prekršaja prijava. Nije priopćeno koliko je alkohola u krvi imao.

Komentara 8

Avatar megatronman
megatronman
15:05 04.10.2017.

Jeste jadni! Za to vrijeme prosjaci sjede po cestama a prosjačenje je itekako kažnjivo. Ima jedan u Gajevoj koji ordinira cijeli dan. Nikad nisan vidio da ga netko tjera.

RO
rojnik
14:13 04.10.2017.

Sila boga ne moli.

PR
pritiskovic
14:32 04.10.2017.

Da je vlasnik Agrokora ni dlaka mu ne bi pofalila....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije