pogoršalo mu se

Umjesto kući za Uskrs, pretučeni Alen ostaje na liječenju u bolnici

ajkic
Dominik Grgurić/Pixsell
05.04.2010.
u 13:17

Alen je Uskrs trebao proslaviti kod kuće s obitelji no zadržan je na liječenju u KBC Dubrava.

- Alen je već prošli tjedan trebao doći kući u Karlovac, ali zadnji CT nalazi glave očito nisu dobri, izjavila je za Index Asima, majka 20-godišnjeg mladića kojega su prije desetak dana brutalno istukli policajci.

Alen je Uskrs trebao provesti kod kuće s obitelji, no kako mu se zdravstveno stanje pogoršalo, bit će zadržan liječenju u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda mladom Alenu (razbijeni su mu zubi te kosti česljusti i lica) kazneno je prijavljen karlovački policajac Kristijan Maglić, a još dvojica policajaca što su kobne večeri bili na Tifonovoj crpki u karlovačkom naselju Švarča gdje je Ajkić pretučen, suspendirani su.

 

Komentara 18

OB
-obrisani-
20:49 05.04.2010.

Boze sacuvaj kretena, istuci tako dijete (pa da neznam, sta da je uradilo)...Jeli to ta \"demokratska\" policija...

ZM
zmaj5
13:59 05.04.2010.

Iz iskustva znam da se nakon tjedan, dva mogu pojaviti komplikacije pri ovakvim ozljedama.Ovdje se sigurno radi i o hematomu,a to je opasno po život.Taj je popio dobre batine,da je došao doma ovakav ne bi ga niti rođena majka prepoznala.. Ako je bio problematičan klinac kako pišu po nekim forumima nema opravdanja za policiju da je postupila ovako brutalno(tim više što piše da su se verbalno sukobili).Da li su ti ljudi sa značkama zaslužili da budu Hrvatski policajci?

KA
Karla
17:43 05.04.2010.

Kakva suspenzija - otkaz momentalni za pokvarene policajce¨! Kakva je to pravna država gdje ti sina može državni službenik ovako pretući? Nema ništa što bi moglo opravdati policajca. Dosta je već tog državnog nasilja. I kako se zovu ti policajci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije