TROJICA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA

Upali mu u kuću, prijetili nožem i vikali: Daj nam novac!

Pixabay
23.08.2024.
u 08:45

Dok su dvojica razbojnika operirala po kući, treći je sjedio u automobilu ispred kuće, pazeći da netko ne naiđe

Dvojica 21-godišnjaka i jedan 53-godišnjak, svi državljani Hrvatske, sumnjiče se za razbojstvo zbog čega su ispitani na ŽDO Pula, nakon čega je protiv njih pokrenuta istraga. Sumnjiči ih se da su se 11. kolovoza 2024. u 3.20  automobilom dovezli do Radetića na području općine Tinjan. Jedan od 21-godišnjaka i 53-godišnjak su se maskirali, nakon čega su ušli u obiteljsku kuću. Bili su naoružani nožem, a u kući su zatekli oštećenika kojem su zaprijetili tim nožem.

- Daj nam novac! - vikao je jedan od razbojnika. No oštećenik im novac nije dao, pa su oni pretražili kuću, te su na koncu odnijeli novčanike u kojima je bio novac te jednu zračnu pušku. Dok su dvojica razbojnika operirala po kući, treći je sjedio u automobilu ispred kuće, pazeći da netko ne naiđe. Ukupna šteta u tom razbojstvu je 350 eura.

Nakon što je razbojnički trojac uhićen i ispitan, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Puli jer je tužiteljstvo tražilo da im se odredi istražni zatvor. Sudac istrage je prijedlog tužiteljstva usvojio, pa je svoj trojici, istražni zatvor određen zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke, a 53-godišnjaku i zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije