UKRALI JOJ NEKOLIKO TISUĆA EURA

Užas u Novom Zagrebu: Usred bijela dana trudnici zaprijetili nožem i opljačkali je

Zagreb: Prve izbjeglice smještene su uz policijsko osiguranje u hotel Porin
Slavko Midzor/PIXSELL
22.08.2024.
u 12:17

Prema opisu danom policiji, napadači su u 20-im godinama

Zagrebačka policija izvijestila je o razbojništvu koje se dogodilo jučer oko 11.20 sati u Novom Zagrebu u Ulici Jurja Denzlera. Ondje su dvojica nepoznatih počinitelja uz prijetnju oštrim predmetom počinila razbojništvo nad 28-godišnjakinjom te joj otuđila novac i dokumente nakon čega su pobjegli.

Dvojac joj je ukrao nekoliko tisuća eura, a Jutarnji list piše da je opljačkana žena u osmom mjesecu trudnoće. Prestravljenoj ženi su ukrali novčanik s dokumentima i novcem i potom pobjegli niz ulicu. Prema opisu danom policiji, napadači su u 20-im godinama. 

– Molimo sve koji su vidjeli napad ili imaju kamere, da ljudski pomognu pronaći počinitelje koji su napali trudnicu u visokom stupnju trudnoće – apeliraju osobe iz kruga bliskog napadnutoj ženi i pritom spominju da su joj prijetili s dva noža. 

Ključne riječi

Komentara 22

JO
Joseph1
13:06 22.08.2024.

Prijetili s dva noža trudnici? Dakle, počelo je i u Hrvatskoj.

AK
Aka
12:51 22.08.2024.

Njemačka je konačno shvatila priču o azilantima kroz činjenicu da traže azil zbog političkog progona, a onda odlaze doma na godišnji odmor????

SI
Sino
12:43 22.08.2024.

Zna se koja je ekipa blizu nadam se da nam se neće dogoditi engleski scenarij ako policija i sudstvo ne odrade posao kako valja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije