Marko Jelić:

'USKOK nije bio u Kninu, istraga se vjerojatno vodila negdje drugdje'

Knin: Izjave nakon javne rasprave o proglapenju Dinare parkom prirode
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
29.05.2020.
u 13:43

Ukoliko je riječ o tom projektu na granici grada Knina i općine Biskupije mogu reći da je taj projekt započet za mandata bivše gradonačelnice a u mom mandatu je plaćen komunalni doprinos, kazao je gradonačelnik grada Knina Marko Jelić

Gradonačelnik Knina Marko Jelić u telefonskom razgovoru za Večernji list je istaknuo kako u gradu Kninu nisu bili djelatnici policije i USKOK-a zbog slučaja vjetroelektrana a zbog čega je navodno uhićena bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac.

- I ja sam samo čuo da policija i USKOK istražuju slučaj vjetroelektrana i to u projektu Ljubač no za to nemam službenu potvrdu jer ponavljam policija nas i USKOK nisu obavijestili niti su bili u gradskoj upravi, pa vjerujem da se istraga vodila negdje drugdje. Ukoliko je riječ o tom projektu na granici grada Knina i općine Biskupije mogu reći da je taj projekt započet za mandata bivše gradonačelnice a u mom mandatu je plaćen komunalni doprinos.

Koliko sad mogu reći investitor sa šibenskog područja je zatražio da se oko 700.000 kuna komunalnog doprinosa ne plati odnosno da ih se oslobodi, no tome nismo udovoljili pa je u nekoliko rata plaćeno oko 800.000 kuna. Riječ je o projektu vrijednom milijune eura. Nakon građevinske dozvole gradnja je trebala započeti, no unatoč najavi da će se to dogoditi već ove godine nije započela i to je sve što vam sada mogu reći - rekao nam je gradonačelnik grada Knina Marko Jelić.

Knin: Izjave nakon javne rasprave o proglapenju Dinare parkom prirode
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
23:45 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:44 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije