GOSPODARSTVENIK GODINE

Uspješne poslovne priče kao temelj domaćeg gospodarstva: razbili smo mitove i stvorili uspješniju Hrvatsku

GG
04.10.2024.
u 09:29

Snažno gospodarstvo i uspješni gospodarstvenici ključni su čimbenici stabilnosti i napretka društva. Iako su u Hrvatskoj često izloženi negativnom i nepoticajnom političkom i društvenom okruženju, i dalje uspijevaju zadržati ulogu promotora izvrsnosti, poticatelja inovacija i kreatora uspješnih poslovnih pothvata.

Večernji list i Poslovni dnevnik kao najrelevantniji i najutjecajniji medijski brendovi s dugogodišnjom tradicijom, svjesni svoje uloge u društvu, prije osam godina pokrenuli su izbor gospodarstvenika i gospodarskog događaja godine.

Želja nam je bila, umjesto na političare i politička zbivanja, interes javnosti preusmjeriti na gospodarstvo i gospodarstvenike. Isticanjem pozitivnih primjera kao što su izvrsnost u poslovanju, izvozni uspjeh, otvaranje novih tržišta, pogona i radnih mjesta, želimo otvoriti novi pogled na društveni razvoj u Hrvatskoj.

Promocija gospodarskih uspjeha velikih kompanija poticaj je i za niz malih i srednjih poduzetnika te u konačnici i poruka mladima da za ustrajnost, talent, rad i kreativnost ima mjesta i u Hrvatskoj.

Stručni žiri sastavljen od vodećih hrvatskih novinara i urednika koji prate gospodarstvo, kao i predstavnika stručne i znanstvene javnosti, jamac je izvrsnosti i snage ovog izbora. Večernji list i Poslovni dnevnik kroz sve svoje platforme učinit će i ovogodišnji izbor dostupnim najširoj društvenoj zajednici, a samim time postati i promotor izvrsnosti i uspješnosti.

Pridružite nam se u razbijanju mitova i stvaranju bolje i uspješnije Hrvatske!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije