Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KONTROLE

Usred sezone: Mehaničari ZTC-a koji su za vrijeme bolovanja radili u fušu dali otkaz

Velika Gorica: Konferencija za medije predstavnika Zrakoplovno-tehničkog centra na temu "Održavanje PP zrakoplova"
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
10.08.2022.
u 19:50

Trenutno su u njihovim hangarima trenutno na popravku dva kanadera i dva air traktora. Iz ZTC-a i MORH-a su najavili kako će ih do 15. kolovoza na raspolaganju biti ukupno 10, trenutno ih je u letnom stanju tek šest

Dva mehaničara ZTC-a o kojima se pričalo kako rade u fušu u Austriji, a službeno su bili na bolovanju dali su otkaz. 

Iako se o zaposlenicima Zrakoplovno tehničkog centra govori već tjednima, centar je tek prije dva dana zatražio kontrolu bolovanja

- Ja sam čuo da netko od vas ima snimke. Ja nemam. Za mene je ta snimka dokaz za izvanredni otkaz", rekao je ranije Zdravko Klanac, direktor ZTC-a za RTL Danas.

Trenutno su u njihovim hangarima trenutno na popravku dva kanadera i dva air traktora. Iz ZTC-a i MORH-a su najavili kako će ih do 15. kolovoza na raspolaganju biti ukupno 10, trenutno ih je u letnom stanju tek šest.

- Priča da fali rezervnih dijelova, to je ono mačku o rep. To su stvari koje se unaprijed planiraju i treba voditi računa, a od ovog postojećeg stanja možemo da zasučemo rukave i omogućimo ljudima da kvalitetno odrade i te avione dovedu u funkciju", tvrdi Branko Borković, član Nadzornog odbora ZTC-a.

>> VIDEO MUP objavio izvješće o nesrećama u prometu

Komentara 43

Avatar Zagor 74
Zagor 74
20:26 10.08.2022.

Znači ovime su implicitno potvrdili da su radili nedozvoljeno i pokrali poslodavca/državu (jer su za vrijeme bolovanja primali plaću od poslodavca ili nakon 42 dana naknadu od HZZO-a). I gdje je kazna? Zašto vodstvo ZTC-a ne pokrene postupak i vrati te novce? Pa da više nikom u državnoj upravi ne padne na pamet ova ustaljena praksa! Ali ne, eto ove smo uhvatili, i sad ništa???? Odgovornost uprave za viđenje tvrtke!!!! Odgovornost Obiteljskog liječnika za lažno bolovanje!!!! Kazniti.

PR
prajdali100
20:59 10.08.2022.

Ovi tipovi su Neprijatelji ! Izdajice.Za ovo što su uradili moraju biti sankcionirani.

DU
Deleted user
20:52 10.08.2022.

Ljudi o čemu vi pričate?? Avio mehaničar sa B1 ili B2 licencom u Swisseiru ima neto plaču 6-7000 franaka!! Swisseiru nije problem platiti ih već im je problem što im svake godine fali 15-20! Nažalost još ih puno bude otišlo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije