'CURILA MU JE KRV, IMAO JE HEMATOME'

Žena spasila maloljetnika kojeg su brutalno pretukli u Čazmi: 'Namamili su ga, mislio je da se ide naći s djevojkom'

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
08.09.2024.
u 07:40

Prema neslužbenim informacijama, napadači su također maloljetni, a građani Čazme su u šoku

Društvenim mrežama kruži snimka koja ledi krv u žilama. Nekoliko mladića je namamilo maloljetnika iz druge županije lažnim profilom pa mu ukrali 25 eura nakon što su ga brutalno pretukli. Naime, incident se dogodio u Čazmi, a ozlijeđeni mladić je potražio pomoć od prve osobe na koju je naišao. Osoba ga je odvela na hitnu i pozvala policiju te želi ostati anonimna.

"Krv mu je curila iz nosa, imao je hematome po licu. Dječak je rekao da se trebao naći s djevojkom s kojom se neko vrijeme dopisivao, upoznao preko društvenih mreža. No, utvrdio je da je to lažni profil i da nije ta djevojka, dječak 19 godina, rekao mi je da je toliko star" rekla je anonimna osoba za HRT. "Bio je u šoku, rekao je da je pretučen, da je orobljen. Ta ekipa mu je ukrala 25 eura nakon što su ga brutalno pretukli" dodala je.

Prema neslužbenim informacijama, napadači su također maloljetni, a građani Čazme su u šoku. "Čazma je prijatelj djece uostalom i kao takav gravitira puno većoj solidarnosti među ljudima kao što je ovaj primjer, a mladom gospodinu želim brzi oporavak" rekao je predsjednik Gradskog vijeća Čazme Branko Novković.

POVEZANI ČLANCI:

Neki od napadača su navodno sportaši, a grad će, ako se ta informacija pokaže točnom, prekinuti svaki oblik suradnje s tom udrugom, naglasio je gradonačelnik Čazme Dinko Piranka u priopćenju. Policija je izvijestila kako su dvije osobe koje se dovodi u vezu s incidentom predane pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu te se kriminalističko istraživanje nastavlja. Kako doznaje HRT, napadnuti mladić je pušten iz bolnice na kućno liječenje.

>> FOTOGALERIJA Pogledajte prizore u Tovarniku dan nakon požara i napada na policajce

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
1/16

Komentara 19

Avatar Žuti
Žuti
21:09 07.09.2024.

Maloljetnik ili momak od 19 godina ? Tekst baš nije precizan.

ST
sttipe
21:07 07.09.2024.

Vrime je da se pravosuđe i policija raspuste, jer ne služe više ničemu..

ID
Ivo_didin
23:02 07.09.2024.

Namamili ga preko lažnog profila, pretukli i opljačkali! Maksimalna moguća kazna bi bila primjerena i jasan signal drugima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije