Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićene četiri osobe

Užas u Njemačkoj: Satima mučili djevojku (17), potom je bacili zavezanu u rijeku. Preživjela je

German police arrest long-sought alleged Red Army Faction militant
LIESA JOHANNSSEN/REUTERS, ilustracija
13.06.2024.
u 09:16

Hitna pomoć je dojavu zaprimila u 4:12 sati ujutro te je djevojka prevezena u bolnicu. U međuvremenu se dobro oporavlja te više nije u životnoj opasnosti

Trojica muškaraca i jedna žena krajem svibnja satima su mučila 17-godišnju djevojku koju su naposljetku bacili u rijeku Ems. Stravičan čin dogodio se u gradu Meppenu u Njemačkoj, a djevojka je uz nevjerojatnu sreću uspjela preživjeti i nasilje i ledenu rijeku. Trojica napadača su u pritvoru zbog pokušaja ubojstva, a žena zbog pomaganja u iznimno brutalnom zločinu i poticanja na ubojstvo.

"Zločin je jeziv i okrutan. Motiv trenutno nije poznat, ali djevojka je imala puno sreće što je preživjela" kazao je Alexander Retemeyer iz Ureda javnog tužitelja u Osnabrücku, prenosi Fenix magazin. Prema službenom priopćenju, zločin se dogodio 27. svibnja, a djevojka je prepoznala svoje napadače.

"Prema njenim izjavama, optuženi su je nekoliko sati mučili na osamljenom mjestu na koje su je namamili. Na kraju je bačena u hladnu rijeku bez svijesti i vezana" otkrio je Retemeyer. Mjesto o kojemu priča je napušteno kazalište na otvorenom. Djevojka je zadobila ozlijede opasne po život, a sumnja se da se probudila iz nesvijesti kada ju je šokirala hladna voda, te se uspjela spasiti. Temperatura rijeke te je noći bila oko 12 stupnjeva Celzijevih.

Tužitelj je kazao da se djevojka posljednjim snagama uspjela dovući do kuće i pozvoniti na vrata nakon čega je ponovno izgubila svijest. Hitna pomoć je dojavu zaprimila u 4:12 sati ujutro te je djevojka prevezena u bolnicu. U međuvremenu se dobro oporavlja te više nije u životnoj opasnosti. 

Policija nije objavila detalje o identitetu počinitelja, tek da se radi o dvojici 19-godišnjaka, 24-godišnjaku i 27-godišnjakinji. Istraga o slijedu događaja i motivu zločina još je u tijeku.

VIDEO Žestoki sukobi prosvjednika i policije u Argentini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije