Bivša tajnica gluhih

Uzela sam samo projekte, jer su to moje ideje i autorski rad!

'02.07.2013., Karlovac - U Udruzi Gluhih i nagluhih Karlovacke zupanije optuzuju bivsu tajnicu da je odlazeci u mirovinu odnijela sve projekte koje je udruga radila i planira raditi  pa sada nemaju uv
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
04.07.2013.
u 13:12

Uložila sam pune 22 godine u Udrugu. Nova tajnica koja me naslijedila nije pokazala interes, pa sam te ‘papire’ uzela – kaže B. Buzdum

Udrugu gluhih i nagluhih Karlovačke županije sredila sam i dovela na razinu na kojoj je sada, od lakiranog parketa do centralnog grijanja i uređenje sobe za vježbanje. Uložila sam pune 22 godine rada. Uzela sam samo projekte koji su moj vlastiti autorski rad.

Novoj tajnici ponudila sam suradnju, ali ona za to nije bila zainteresirana. Stoga sam odnijela te ‘papire’ – odgovara Biserka Buzdum, bivša tajnica Udruge gluhih i nagluhih Karlovačke županije, koju je novo vodstvo optužilo da je umirovljenjem odnijela i svu dokumentaciju. Novoizabrani predsjednik Josip Penava javno ju je pozvao da sve vrati u udrugu.

 – Što ako dođe inspekcija, što ćemo im pokazati? Nemamo ništa, samo prazne registratore. Otići ću i u ministarstvo da provjerim što se događalo u udruzi proteklih godina. Želim imati uvid u sve projekte. Ne znam zašto je to napravila i što će joj svi ti dokumenti kod kuće – napominje Penava. Prozvana bivša tajnica Buzdum poručuje da dokumente o poslovanju i radu udruge nije uopće dirala, tamo su gdje im je i mjesto. Kod nje su projekti.

 – To su sve moje ideje. I projekt za tumače sam osobno radila. Kada već njih ne zanima, možda će nekog drugoga tko će znati to cijeniti – kaže Buzdum, razočarana javnim prozivanjem nakon svega što je učinila za udrugu. Dobri poznavatelji situacije komentiraju da je sve nedoumice trebalo riješiti unutar četiri zida i da će se ovako narušeni međuljudski odnosi najviše odraziti na članove, koji se sve više ‘osipavaju’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije