NEVEN BOSILJ

Varaždin godinama nema novogodišnji vatromet

Konferencija za medije povodom 52. Varaždinskih baroknih večeri
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
23.12.2022.
u 14:36

Za Novu Godinu građani sami ispucavaju rakete, a Grad ne troši ni lipe na novogodišnje vatromete.

Nakon inicijative i brojnih apela da se ne organiziraju novogodišnji vatrometi, varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj rekao je da Grad Varaždin već dugi niz godina ne organizira novogodišnji vatromet.

Za Novu Godinu građani sami ispucavaju rakete,  a Grad ne troši ni lipe na novogodišnje vatromete.

Štoviše, kaže Bosilj, javnosti se upućuju apeli da se i sami građani suzdrže od takvog načina slavlja vodeći brigu o sigurnosti, naročito djece, a da pritom budu svjesni vrlo negativnih  posljedica koja takva buka ostavlja na kućne ljubimce i na sve druge životinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije