RADNA AKCIJA

Vatrogasci šmrkovima čiste tribine, igrači i navijači snježni ''travnjak''

stadion4
Foto: ARHIVA VL
1/4
11.03.2010.
u 17:07

Klub je zbog vremenskih nepogoda i igrališta prekrivenog dubokim snijegom zatražio odgodu utakmice, ali iz Hrvatskoga nogometnog saveza odbili su taj zahtjev.

Pozivamo navijače da danas dođu s lopatama i pomognu nam očistiti snijeg, apelirao je tehnički direktor Nogometnog kluba Karlovac Dražen Mejašić.

Poledica na tribinama

Pomoć su već obećali vjerni navijači Gademzi. Travnjak Stadiona Branka Čavlovića Čavleka u Karlovcu prekrilo je 25 centimetara snijega. Tribine su također "ukrašene" bijelim plaštem. Jučer smo zatekli nekolicinu nogometnih entuzijasta kako lopatama čiste oborine sa svečane lože i novinarske tribine. Poslijepodne su im se pridružili vatrogasci DVD-a Hrnetić. Mlazovima vode uklanjali su snijeg sa sjedalica. Neki od njih također su članovi navijačke skupine Gademz.

– Učinke moguće poledice smanjit ćemo solju – objasnio je D. Mejašić.

Uprava kluba poslala je zamolbu Hrvatskom nogometnom savezu za odgodu subotnje prvenstvene utakmice sa Slavenom Belupom. Negativan odgovor iz zagrebačke Rusanove ulice u klub je stigao jučer u devet sati. Karlovčanima je preostao još današnji dan da igralište i tribine “srede” za prvoligaški ogled. Mejašiću u šali predlažemo da nabave crvenu loptu, a da nogometaši utakmicu odigraju u ‘'bucama'’ umjesto u kopačkama. No, stadion mora biti spreman.

Jeftinije ulaznice

Radnim akcijama problem elementarne nepogode trebao bi do subotnjeg ogleda u 15 sati biti uklonjen. Očekuje se dobar odaziv Karlovčana na utakmicu, pogotovo s obzirom na to da su smanjene cijene ulaznica. Policija najavljuje da će zbivanja na stadionu i oko njega snimati, a ujedno podsjeća posjetitelje na zabranu nošenja i unošenja na stadion predmeta podobnih za napad, te alkohola, pirotehnike... Nogometaši Karlovca danas će 50 karata podijeliti učenicima OŠ Švarča, gdje će promovirati nogomet i svijest o važnosti bavljenja sportom. Štićenike Dječjeg doma Vladimira Nazora prva momčad Karlovca posjetila je početkom ožujka. Tom prilikom prvoligaši su donirali 2100 prikupljenih kuna za potrebe Doma. Na tome im javno zahvaljuje ravnateljica Vladimira Nazora Maja Vučinić-Knežević.

Do subote se ne očekuju nove padaline. Štoviše, na sam dan utakmice meteorolozi predviđaju djelomično sunčano vrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije