NA PODRUČJU SRBIJE

Mjesecima traži izgubljenog psa: 'Nudim 10.000 eura nagrade onome 'ko ga pronađe'

Ilustracija pas
Pixabay/Ilustracija
17.07.2023.
u 08:53

Objava muškarca, koji nudi 10.000 eura nagrade za pronalazak svog psa, podijeljena je više od tisuću puta

Kućni ljubimci mnogima zaista jesu članovi obitelji te su vlasnici za njih spremni sve učiniti. Primjer toga stiže iz Srbije gdje vlasnik psa nudi pozamašnu novčanu nagradu za pronalazak njegovog izgubljenog ljubimca. Naime, muškarac je na Facebooku objavio fotografije svog psa te ponudio 10.000 eura onome tko ga pronađe. 

"10.000 eura nagrada onome 'ko ga pronađe. Obavezno uslikati psa za kojeg mislite da je on i poslati u inbox", poručio je muškarac te naveo kako pas već može biti bilo gdje u Srbiji i u bilo čijem dvorištu. 

VEZANI ČLANCI:

Njegova se objava proširila društvenim mrežama te je podijeljena više od tisuću puta. "Bez ikakve nagrade bih pomogla... Mi koji imamo pse znamo kakva je to ljubav", "Od srca vam želim da ga pronađete", "Dragi gospodine, imam i ja psa i razumijem vas. Novac ne bih uzela ni u snu", "Toliko mi je žao", neki su od brojih komentara na Facebooku.

Psa, kako je muškarac otkrio u ranijoj objavi, nema već nekoliko mjeseci te on nije čipiran. Naveo je da njegov ljubimac može biti bilo gdje u Srbiji s obzirom na to da ga je odveo "šinteraj udaljen 350 kilometara".

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Caerus
Caerus
10:28 17.07.2023.

Možda ima karakter, ali čisto sumnjam da ima 10 000€ da ga naglavačke okreneš 🙄

GM
gmižić
10:32 17.07.2023.

Traži ga u čevapima...

DU
Deleted user
11:40 17.07.2023.

Kao prvo trebao je biti čipiran pa bi u tom šinteraju mogli provjeriti čiji je. Kako su ga odveli iz šinteraja udaljenog 350 km. Znači da je pas lutao ili su bili negdje kad je nestao ili zalutao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije