PROMO

Večernji list donosi prilog o upisima u srednje škole

upisi
VL
PR
Autor
PR članak
22.02.2013.
u 16:18

Ekskluzivno donosimo uvid u aplikaciju za prijavu te korak po korak objašnjavamo na koji način funkcionira.

Koju srednju školu upisati nakon završenog osnovnoškolskog obrazovanja pitanje je koje muči većinu osmaša. Međutim, ove godine to nije jedino pitanje koje ih zabrinjava - novi način bodovanja i elektronski način upisa samo su neke od novosti s kojima se susreću ove godine.

U novom prilogu Večernjeg lista pročitajte sve o novom/elektronskom načinu upisa u srednje škole koji se provodi prvi put. Saznajte sve detalje o novom sustavu bodovanja ocjena, načinu prijave, prvim koracima koje budući srednjoškolci moraju napraviti te rokovima  kojih se moraju pridržavati. Ekskluzivno, donosimo uvid u aplikaciju za prijavu te korak po korak objašnjavamo na koji način funkcionira.

Aplikacija će početkom travnja biti dostupna na web-stranici za prijavu, a učenici će moći pratiti svoj plasman od trenutka izbora škole pa do upisa. Cilj novog/elektroničkog upisa jest pojednostaviti i olakšati učenicima upis u željenu školu, tako da u svakom trenutku mogu pratiti svoj rang i na vrijeme reagirati ako ne “upadnu” u željenu školu.

Vrijeme prijava se bliži, stoga požurite u ponedjeljak, 25. 2., po svoj primjerak Večernjeg lista i budite prvi koji će saznati sve o novom načinu upisa u srednje škole. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?