Problemi u Zagrebu

Veleposlanici Nizozemske odgodili let, povezli je Vladinim avionom

zrakoplov
Twitter /Stella Ronner
11.10.2013.
u 13:31

"Zapela sam u zračnoj luci, ali sam u dobrom društvu ministrice Vesne Pusić i drugih hrvatskih dužnosnika", napisala je Ronner-Grubačić.

Nizozemskoj veleposlanici u Hrvatskoj Stelli Ronner-Grubačić je otkazan let za Dubrovnik iz Zagreba, ali se uspjela snaći pa su je povezli sa Vladinim avionom.

Nizozemska veleposlanica je prvo na Twitter profilu napisala da je \"zapela u zračnoj luci\", jer je njezin let za Dubrovnik odgođen.

\"Zapela sam u zračnoj luci, ali sam u dobrom društvu ministrice Vesne Pusić i drugih hrvatskih dužnosnika\", napisala je Ronner-Grubačić. Nakon toga je napisala kako će do Dubrovnika stići Vladinim zrakoplovom i objavila njegovu fotografiju.

\"Svako zlo za neko dobro\", zaključila je veleposlanica.

>>Prizemljena 4 zrakoplova CA, dva unajmljena od Bugara i Slovenaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije