Čudo na autocesti

VIDEO Djeca izletjela iz džipa pa u pelenama puzala po asfaltu: 'Bio sam uvjeren da su mrtvi'

Prometna nesreća
Screenshot/X
17.08.2024.
u 13:14

Nesreća se dogodila u nedjelju, kada su djeca, u dobi od 1 i 4 godine, putovala u Jeepu kojim je upravljao njihov otac. Nakon sudara s drugim vozilom, Jeep se prevrnuo, a djeca su ispala iz vozila.

Dvoje male djece, koje su izbačene iz vozila tijekom teške nesreće na autocesti I-10 East Freeway, još uvijek su u bolnici, izvijestio je Ured šerifa okruga Harris u Teksasu. Nesreća se dogodila u nedjelju, kada su djeca, u dobi od 1 i 4 godine, putovala u Jeepu kojim je upravljao njihov otac. Nakon sudara s drugim vozilom, Jeep se prevrnuo, a djeca su ispala iz vozila.

Na snimci nakon nesreće, djeca, odjevena samo u pelene, sjede nasred autoceste, dok njihov otac i još jedan muškarac trče prema njima. Victor Cordova, koji je bio svjedok nesreće dok se vraćao kući, isprva je pomislio na najgore. "Mislio sam da su poginuli, bio sam uvjeren da su mrtvi", izjavio je za KTRK-TV iz Houstona. Olakšanje je osjetio kada je vidio da su djeca ipak živa i da ih nisu udarila druga vozila.

Prema izvještaju šerifa, istraga još traje, ali otac, koji ima 25 godina, mogao bi se suočiti s kaznenom prijavom zbog toga što djeca nisu bila pravilno vezana. Cordova, i sam otac, odlučio je podijeliti snimku koju je napravio kako bi upozorio druge roditelje. "Za sve roditelje, važno je shvatiti – čak i ako vozite na kratkoj udaljenosti, morate osigurati da su vaša djeca pravilno vezana", poručio je Cordova.

FOTO Katarinu i Stjepana autom ubila Albanka, njihov brat poveo prosvjed: Majica koju je nosio pred sudom slama srca

Prometna nesreća
1/20
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije