NISU IMALI SREĆE

VIDEO Dvojica lopova na motoru htjela opljačkati ženu. Šokirali se kad su otkrili tko je ona

Pixabay
20.06.2024.
u 10:55

Naime, pljačka im nije uspjela, a jedan od njih se kasnije javio u bolnicu s prostrjelnom ranom

Nadzorne kamere u Buenos Airesu zabilježile su sredinom lipnja nesvakidašnji incident, izvještava La Noticia de Quilmes. Na početku videa dvojica lopova na motociklu prilaze ženi ne sluteći da se ispod njezine košulje krije pištolj i značka. Razbojnici nisu imali sreće jer su naletjeli na policajku izvan dužnosti.

Bez oklijevanja, hrabra policajka izvukla je svoje službeno oružje i zapucala u samoobrani. Naime, pljačka im nije uspjela, a jedan od njih kasnije se javio u bolnicu s prostrjelnom ranom. Obojica osumnjičenih uhićeni su istoga dana, a imaju tek 18 i 19 godina.

Policajka je ispalila tri hica, od kojih je jedan pogodio lopova u lijevu ruku pa je stoga bio prisiljen otići u bolnicu. Ona je prošla bez ozljeda.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Samo srećom nitko nije stradao: Kamion se prevrnuo preko oba traka državne ceste

1/15
Ključne riječi

Komentara 3

OP
Ocvali pupoljak
17:19 20.06.2024.

Policajka ima sreće što nije u Hrvatskoj inače bi znoh samoobrane završila u zatvoru.

XM
Xman
15:33 20.06.2024.

Ovakve scen cemo imati uskoro sa svim ovim imigrantima .Mnogi nisu dosli da rade .Mnoge stvari sto smo gledali da se desavaju po Americi ili negdje drugdje sada su stavrnost po Evropi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije