INCIDENT U ČILEU

Bijesni putnik čekiće porazbijao televizore u zračnoj luci: Prevarant mu prodao lažnu kartu, on napravio štetu od 18 tisuća eura

Foto: screenshot X/@fdo2000
1/3
29.08.2024.
u 20:07

Šteta koju je uzrokovao procjenjuje se na oko 20.000 dolara. Sigurnosne službe zračne luke brzo su reagirale, privedene muškarca i predali ga policiji.

Strašni prizor zbio se u zračnoj luci u Čileu, gdje je putnik iz Haitija čekićem doslovno razarao pult American Airlinesa, samo nekoliko trenutaka nakon što je saznao da mu je prevarant prodao lažnu avionsku kartu. Incident se dogodio u ponedjeljak navečer kada je muškarac pokušao prijaviti svoj let za Miami. Nakon što mu je zaposlenik zračne luke rekao da neće moći ukrcati se zbog problema s kartom, putnik je iznenada eksplodirao u bijes, piše NewYork Post. 

Snimke snimljene od strane prisutnih prolaznika prikazuju kako je radnik u građevini, koji je trebao presjedati u Miamiju na putu za Haiti, krenuo u demoliranje pulta. Svi su gledali užasnuti dok je muškarac počeo razbijati montirane televizijske ekrane čekićem, a potom i računalne ekrane na pultu za prijavu.

Šteta koju je uzrokovao procjenjuje se na oko 18 tisuća eura. Sigurnosne službe zračne luke brzo su reagirale, privedene muškarca i predali ga policiji. Glasnogovornik American Airlinesa potvrdio je incident, naglasivši da su lokalne vlasti pozvane zbog „nepristojne osobe“ u predvorju zračne luke. „Zahvaljujemo našem timu na profesionalnosti i ispričavamo se našim kupcima zbog neugodnosti,“ izjavio je glasnogovornik, piše NewYork Post. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
01:48 30.08.2024.

A kaj ocekivati od nekoga iz Haitija? Ne samo da je najsoromasnija zemlja na svijetu, vec ima I mejvisu razinu nasilnog kriminala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije