Užas u Beogradu

VIDEO Jakna mu je skrivala lice: Pogledajte privođenje dječaka koji je pucao u svoje vršnjake

Masakr u Srbiji
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.05.2023.
u 14:09

Osmero učenika i zaštitar osnovne škole Vladislava Ribnikara u središtu Beograda ubijeni su, a još sedmero je ozlijeđeno u srijedu ujutro kad je na njih pucao 14-godišnji učenik te škole. Napadač je uhićen.

S jaknom prebačenom preko glave koja mu je sakrila lice i u pratnji policajaca, dječak iz Srbije koji je pobio osmero svojih vršnjaka i jednu odraslu osobu, priveden je u policijski auto. Automobil je čuvalo mnoštvo specijalaca. Napadač je pronađen i uhićen u školskom dvorištu.

Osmero učenika i zaštitar osnovne škole Vladislava Ribnikara u središtu Beograda ubijeni su, a još sedmero je ozlijeđeno u srijedu ujutro kad je na njih pucao 14-godišnji učenik te škole koji je uhićen, novi su podaci koje je potvrdio MUP Srbije poslije nezapamćene tragedije u povijesti srbijanskog školstva. Šestoro učenika i jedna profesorica teško su ozlijeđeni i hospitalizirani u Urgentnom centru i Dječjoj klinici Tiršova, navodi u priopćenju MUP.

"Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu dojavljeno je da je jutros u 8.40 sati došlo do pucnjave u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara. Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhitila osumnjičenog maloljetnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očeva pištolja ispalio više hitaca u smjeru učenika i osiguranja ove škole", izvijestili su iz beogradske policije te naknadno istaknuli kako je 14-godišnjak uhićen u školskom dvorištu. Društvenim mrežama širi se i snimka njegova uhićenja, snimljena iz jedne od učionica.

Cijelu situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

Komentara 7

Avatar 2u8
2u8
16:17 03.05.2023.

ovo me podsjeca na americki divlji zapad 21og stoljeca. zanimljivo je da Srbi gdje god stignu galame o dramama poput ove u SADu,a sad imaju isti problem.

ŠI
Šime
15:08 03.05.2023.

Samo čekam kad će se u Srbiji pojaviti komentar da su Hrvati podsticali djecu na ovaj čin.

ŠI
Šime
15:06 03.05.2023.

čudi me da još nema komentara u Srbiji da su Hrvati podsticali ovaj događaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije