KRAJ SICILIJE

VIDEO Nova snimka zadnjih trenutaka luksuzne jahte u Italiji: 'Potonula je za manje od minute'

Divers operate in the sea to search for the missing after a luxury yacht sank off Sicily
Foto: VIGILI DEL FUOCO HANDOUT/REUTERS
1/6
21.08.2024.
u 11:58

Nakon potonuća jahte, još uvijek se traga za šestero nestalih, a pronađeno je tijelo kuhara na brodu

Nova objavljena snimka pokazuje posljednje trenutke luksuzne jahte koja je u ponedjeljak ujutro potonula u blizini obale Sicilije u Mediteranu. Svjedoci tvrde kako je jahta potonula u manje od minute, a talijanska novinska agencija ANSA dala je potvrdu kako se brod nije moglo spasiti.

Nakon potonuća jahte, još uvijek se traga za šestero nestalih, a pronađeno je tijelo kuhara na brodu. Među nestalima su još i vlasnik jahte, tehnološki tajkun Mike Lynch i njegova 18-godišnja kći Hannah. Njegova supruga Angela Bacares se nalazi među 15 ljudi koji su spašeni.

Traga se još uvijek i za Jonathanom Bloomerom, predsjednikom banke Morgan Stanley, Chrisom Morvillom, odvjetnikom u tvrtci Clifford Chance i njihovim suprugama Judy Bloomer i Nedom Morvillo.

VEZANI ČLANCI:

Trenutno je u tijeku velika operacija u kojoj sudjeluje obalna straža, vatrogasci, ronioci i helikopteri. 

 

GALERIJA Potonula luksuzna jahta kod Sicilije

Divers operate in the sea to search for the missing after a luxury yacht sank off Sicily
1/14
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Behemot
Behemot
18:26 21.08.2024.

Gdje je napravljena jahta koja u minutu potone i povuče putnike sa sobom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije