Predizborni skup

VIDEO Obama sve oduševio, pogledajte kako na skupu repa Eminemovu pjesmu

Foto: REUTERS
1/4
23.10.2024.
u 14:11

Reper Eminem predstavio je bivšeg američkog predsjednika na predizbornom skupu potpore potpredsjednici Kamali Harris u Detroitu

Bivši američki predsjednik Barack Obama pokazao je da vješto repa nakon što ga je u utorak reper Eminem predstavio na predizbornom skupu potpore potpredsjednici Kamali Harris u Detroitu. Najprije se okupljenima obratio Eminem, koji je na glavi nosio kapu Detroit Tigersa. Predstavio je Obamu, prethodno potaknuvši Amerikance da izađu na izbore te istaknuo važnost slobode govora, prenosi Guardian.

Stupivši na pozornicu nakon Eminema, Obama je u sklopu svojega govora na okupljanju potpore demokratskoj predsjedničkoj kandidatkinji Harris kazao kako je ranije u životu "održao puno skupova" i da "obično nije nervozan".

Potom je kazao da mu se "čini kako bi sada trebao nastaviti u Eminemovu stilu", a zatim je odrepao prve stihove njegove Lose Yourself:

- Primjećujem da mi se dlanovi znoje, koljena su slaba, ruke teške, već povraćam po džemperu, mamini špageti, nervozan sam, ali izvana izgledam mirno i spreman sam bacat' bombe, no stalno zaboravljam...

Nakon toga se nasmijao uz glasno odobravanje okupljenih. U šali je kazao kako je mislio da će na skupu nastupiti Eminem, a on će mu biti gostujuća zvijezda. Bivši predsjednik je veliki obožavatelj glazbe, a omiljene pjesme dijeli dvaput godišnje u službenim objavama na svojim društvenim mrežama. U izboru za ljeto 2024. našle su se pjesme suvremenih glazbenih pop imena poput Beyoncé, Tyle i Reme, uz starije hitove Nicka Drakea, Supremesa i jazz glazbenika Pharoaha Sandersa.

Eminem je i ranije podržavao Obaminu političku karijeru. Pjesma "Lose Yourself" je 2004. osvojila nagradu Grammy za najbolju rap pjesmu i najbolju mušku rap solo izvedbu.

>>Trump optužio britanske laburiste za ilegalno miješanje u američke izbore>>

1/6

Ključne riječi

Komentara 1

DA
dancuo
15:45 23.10.2024.

Legenda - čovjek za čijeg mandata je napadnuto 7 država i dobije Nobelovu za mir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije