Krade se sve

VIDEO Općina Podturen moli pomoć građana: Netko krade cvijeće s groblja

Krađa cvijeća s groblja
Facebook/Općina Podturen
25.10.2022.
u 09:04

Jedan pomalo neobičan događaj dogodio se na groblju u Podturnu; krađa cvijeća s groblja. Molimo građane za pomoć u otkrivanju počinitelja, napisali su na Facebook profilu.

Općina Podturen u Međimurju zatražila je pomoć u otkrivanju počinitelja koji je ukrao - cvjetni aranžman. Objavila je i video snimku na kojoj se vidi kako netko na groblju sa grobnog spomenika uzima aranžman. Krađe na grobljima, ne samo u Podturnu, nisu rijetke, a krade se sve, od skulptura i vaza do cvijeća.

Obavijest su objavili na svom Facebook profilu: 'Jedan pomalo neobičan događaj dogodio se na groblju u Podturnu; krađa cvijeća s groblja. Molimo građane za pomoć u otkrivanju počinitelja. Nazvati na broj 040847260 ili ostavite poruku na facebooku. Hvala svima!'.

Komentara 1

RE
reborn
09:19 25.10.2022.

Ženo draga, pa kaj te nije sram?!? Ajde da kradeš kruh ili povrće, ali cvijeće?!? Čemu - za svoje pokojnike?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije