Podigao šaku u zrak

VIDEO Pogledajte trenutak pucnjave na Trumpovom skupu: Agenti ga odveli krvavog s pozornice

Foto: REUTERS
1/4
14.07.2024.
u 01:04

Prilikom evakuacije primijećena je krv na Trumpovu desnom uhu, a on je u jednom trenutku podigao stisnutu šaku.

Bivši američki predsjednik Donald Trump evakuiran je s pozornice tijekom skupa u Butleru, Pennsylvaniji, nakon što su se začuli glasni pucnjevi. Agenti tajne službe odmah su reagirali, okružili Trumpa i odveli ga do vozila koje ga je čekalo.

Na snimkama se vidi kako Trump reagira na zvukove, podiže ruku do uha i brzo se saginje. Potom su ga okružili agenti tajne službe, koji su ga evakuirali. Prilikom evakuacije primijećena je krv na Trumpovu desnom uhu, a on je u jednom trenutku podigao stisnutu šaku. Pucnji su također izazvali paniku među prisutnima, koji su se instinktivno sagnuli.

Tajna služba je u priopćenju rekla da je Trump na sigurnom i da su provedene mjere kako bi se osigurala zaštita kandidata za američkog predsjednika. Dodali su da je aktivna istraga u tijeku i da će dodatne informacije biti objavljene kada budu dostupne.

Inače, republikanski kandidat za američkog predsjednika obraćao se svojim pristašama u Butleru u Pennsylvaniji - ključnoj državi na izborima u studenom. Višestruki pucnjevi odjeknuli su dok je Trump napadao svog nasljednika, predsjednika Joea Bidena, i njegovu administraciju. Bidena su, pak, pitali za incident na Trumpovu skupu, a on je kratko poručio da nije obaviješten o događanjima.

VEZANI ČLANCI:

1/5
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar LittleTut
LittleTut
05:32 14.07.2024.

Ne smijete napisati riječ ATENTAT?

FU
Fusnota
05:50 14.07.2024.

Gotovi izbori

PA
Pametanumoruludih
02:43 14.07.2024.

Divlji Zapad ostaje divlji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije