Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimke kruže mrežama

VIDEO Sramotno ponašanje u Trogiru: Čovjeka ugrizla zmija, hitnu osam minuta blokirao auto

Foto: Snimila čitateljica
22.05.2023.
u 13:17

Hitna pomoć nije mogla izaći s parkirališta Doma zdravlja u Trogiru jer je automobil blokirao izlaz.

Na videima koji kruže mrežama, snimljenima danas u Trogiru, vide se kola hitne pomoći koja ne mogu izaći s parkirališta jer je drugi automobil blokirao izlaz. "Tim izlazi na ugriz zmije, a blokirana hitna stoji usred parkinga", čuje se na jednoj snimci.

"Jutros smo svjedočili o veličini problema izlaska kola hitne pomoći na parkiralištu oko Doma zdravlja o kojem smo 12. svibnja upozoravali javnost i urgirali na nadležne za koje se nadamo da su svjesni svoje odgovornosti pri mogućem negativnom ishodu prouzrokovanom ovim problemom. 

Obećano je rješenje u najkraćem oku", oglasio se Marin Rožić, Mostovac iz Trogira.

VEZANI ČLANCI:

"Ova današnja situacija potaknula nas je da ubrzamo rješenje ovog problema te smo ponovno upozorili nadležne i dobili odgovor kako će u ovih par dana ići Cestar d.o.o. s iscrtavanjem, te da će se nastojati postići dogovor s Gradom o obilasku gradskih prometnih redara", naveo je i zamolio vozače da prilikom parkiranja vode računa o pacijentima kojima život ovisi o brzini kola hitne pomoći.

"Nadamo se da ovim zastojem prolaska kola hitne pomoći, kojima je od poziva do uključivanja na cestu bilo potrebno osam minuta, nije znatno narušeno zdravlje potrebitih pacijenata", dodao je Rožić.

 

Ključne riječi

Komentara 5

IG
igy100
14:10 22.05.2023.

Samo po tekućem racunu opali

GL
gliva
15:12 22.05.2023.

dobro da nije upalio još i sva četiri žmigavca! Nova kultura ponašanja!

Avatar Make my day
Make my day
17:01 22.05.2023.

Taj mentalitet razumije samo kad ga se po džepu opali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije