OČI U OČI S MEDVJEDOM

VIDEO Srbin objavio snimku iz medvjeđeg brloga koja ledi krv u žilama, no evo što se zapravo krije iza nje

Foto: instagram
1/3
17.09.2024.
u 11:09

Iako su se svi pitali kako je uopće preživio bliski susret s medvjedom te su mu pisali da je čudo što je ostao živ, sam je otkrio da se radi o pitomim medvjedima

Srpski influencer Stefan Janković objavio je na prvi pogled zastrašujući video susreta s medvjedom koji je na mrežama sakupio milijune pregleda. U opis snimke stavio je "Na ivici života", a na njoj se vidi kako se nalazi u medvjeđem brlogu dok mu medvjed prilazi. Pohvalio se kako je video pregledan više od 70 milijuna puta, no onda je otkrio da situacija ipak nije bila toliko zastrašujuća kao što izgleda. 

Influencer na snimci pažljivo izlazi iz brloga i prolazi pokraj medvjeda koji ga njuška. Kasnije je objavio još jedan video na kojemu se nalazi na drvetu dok se medvjed penje prema njemu. Iako su se svi pitali kako je uopće preživio bliski susret s medvjedom te su mu pisali da je čudo što je ostao živ, otkrio je da je riječ o pitomim medvjedima. 

U komentarima su se javili ljudi koji su otkrili da je riječ o dvije pitome medvjedice s planine Ozren u Bosni i Hercegovini te da se radi o poznatim medvjedicama Maši i Ljubici koje su pripitomljene prije nekoliko godina te su navikle na ljude. Njima je utočište pružio Petar Tubić jer su obje kao mladunčad ostale bez majke te ne bi same preživjele u divljini. Medvjedice su u međuvremenu postale prava turistička atrakcija i mnogi ih posjećuju. 

"Maša i Ljubica s Ozrena. Inače, žene i muškarci, čak i djeca bez straha tamo prilaze tim medvjedima i hrane ih, maze, diraju itd... Ja sam tamo bio, hranio sam ti tog tvog medvjeda", napisao je jedan od komentatora pod viralni video srpskog influencera. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
16:41 17.09.2024.

Al fakat, svakih par minuta ovi o ovima! Čemu? Fino vas prosim da maknete iz naziva "hr" pa onda delajte kaj vas volja... ali tam, ne u civilizaciji. Fala!

Avatar Aurel
Aurel
12:04 17.09.2024.

pa to je za publiku na instagramu i x-u sasvim ok... no brain - no pain

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije