poznati hrvatski hit

VIDEO Tamburaši napravili šou na svadbi u Njemačkoj, prepoznajte li koja pjesma svira 'Heute mutter...'

Foto: pixabay
1/4
03.06.2024.
u 17:06

Pjesma "Danas majko ženiš svoga sina" Slavka Petrovića pjevala se na njemačkom jeziku.

Na jednom vjenčanju u Njemačkoj prije nekoliko tjedana, gosti su se našli u veselom raspoloženju kada je tamburaški sastav Mediteran započeo s izvođenjem pjesme "Danas majko ženiš svoga sina" Slavka Petrovića, ali na njemačkom jeziku. "Heute mutter, hochzeit seine sohne, heute mutter, hochzeit seine sohne" orilo se na svečanosti, izazvavši oduševljenje među prisutnima.

Snimku ovog jedinstvenog trenutka objavio je Tamburaški sastav Mediteran na svom Instagram profilu, što je izazvalo val pozitivnih reakcija i komentara. "Meni je ova snimka vrh. Ne znam koliko puta sam pogledao video." napisao je jedan korisnik u komentarima. 

Na snimci se vidi kako gosti zdušno pjevaju "Heute mutter", a atmosfera je prepuna smijeha i veselja. "Nije uopće bitno na kojem se jeziku pjeva, samo nek je tambure i veselja" stoji u jednom komentaru. 

Nije potpuno jasno je li jedan ili oba mladenaca iz Hrvatske, ali jedno je sigurno - hrvatski duh bio je prisutan i u Njemačkoj. Tamburaši su svojom izvedbom pokazali kako glazba može premostiti kulturne granice i povezati ljude, bez obzira na jezik. 

>>> FOTO Ovo je 20 najviših nebodera u Hrvatskoj

1/40

 

Ključne riječi

Komentara 2

JU
juma
11:11 04.06.2024.

Ovo nije njemački jezik nego indijanska verzija istog i prevedeno znači - Danas majka zenidba negovih sinova.

Avatar votum
votum
19:15 03.06.2024.

Mlada je z đermanka. Zbunjenog osmjeha gleda 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije