Poklon Hrvatske turističke zajednice

Vjerni navijač Vatrenih iz Brazila nagrađen posjetom Hrvatskoj

Brazilac i navijač Vatrenih napokon u Hrvatskoj
Foto: HTZ
1/4
21.06.2023.
u 13:44

Francisco Rafael Beserra Sousa, nagrađeni gost iz Brazila, u Opatiji boravit će u društvu prijatelja. Dvojac ima osigurano razgledavanje Opatije kao i sudjelovanje na RetrOpatiji. Iz turističke zajednice poručuju da je riječ o pravom promotoru hrvatskog turizma.

TX Hrvatska nogometna vrsta ima fanove diljem svijeta, a jedan od najvatrenijih svakako je tridesetogzajednica nagradila je trodnevnim boravkom u perjanici Kvarnera i kolijevci hrvatskog turizma, Opatiji.

- Poziv Hrvatske turističke zajednice ugodno me iznenadio i samo dodatno dokazao koliko su Hrvati srdačni i ljubazni ljudi. Oduševljen sam vašim navijačima, a sada i Hrvatskom kao zemljom koju obožavam. Hvala svima na iskrenom gostoprimstvu te se izuzetno veselim novim avanturama i doživljajima, a ponajviše novim ljudima koje ću upoznati tijekom boravka u prekrasnoj Hrvatskoj - kaže simpatični Beserra, koji je jučer stigao u našu zemlju, a boravak će, nakon tri nagradna dana, produžiti u prvi tjedan srpnja.  

Inače, gost iz Brazila u Opatiji će boraviti u društvu prijatelja Davida Fonseca Pimentela, s kojim je i pratio utakmice u Rotterdamu, a u organizaciju njihova boravka uključila se i Turistička zajednica Opatije, koja će ovom dvojcu osigurati razgledavanje grada i sudjelovanje na popularnoj RetrOpatiji, kao i druge aktivnosti dosljedne pravih i istinskih ljubitelja Hrvatske.

- Drago nam je što smo imali priliku ugostiti Rafaela i njegova prijatelja Davida. Uvjerili smo se da je riječ o pravom zaljubljeniku u našu zemlju koji je svojim trudom, vjernošću, upornošću, ali i znanjem o Hrvatskoj zaslužio ovu simpatičnu i prigodnu nagradu. Sigurni smo kako će Rafael od sada još više pričati o Hrvatskoj, našim ljudima i kulturi te će kao takav biti pravi promotor hrvatskog turizma - poručuju iz Hrvatske turističke zajednice.

VEZANI ČLANCI: 
VIDEO: Poginulo najmanje 22 ljudi: Prevrnuo se pretrpan turistički brod, među putnicima bila i djeca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije