U ELITNOM DIJELU

Vlasnici dvije tvrtke ispred obiteljske kuće zapaljen terenac

požar auta (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
04.01.2012.
u 09:36

Oliva Vrbanek, vlasnica automobila, supruga je boksača Matije Vrbaneka, nekadašnjeg sparing partnera Cro Copa

Terenac BMW X5 izgorio je u potpunosti u noći na srijedu nešto poslije dva sata u ulici Šestinski vrh, u elitnom dijelu Zagreba. Bez ljudskih žrtava Skupocjeni automobil zagrebačkih registracija u vlasništvu je Erste leasing kuće, a kao korisnik navedena je prošle godine osnovana tvrtka “Vrlov nekretnine”, točnije njezina vlasnica 32-godišnja Oliva Vrbanek, supruga boksača Matije Vrbaneka, nekadašnjeg sparing partnera Mirka Filipovića, Cro Copa. U požaru na sreću nije bilo ljudskih žrtava, ali oštećen je prednji dio mercedesa u vlasništvu 45-godišnjeg M. C., odnosno vozila koji je bio parkiran pored uništenog BMW-a.

Dva muškarca

Točan uzrok požara još uvijek se utvrđuje, tako da nije poznato je li terenac vrijedan oko 35 tisuća eura namjerno zapaljen ili je riječo kvaru instalacija. No, prema sada dostupnim informacijama, čini se da je terenac ipak namjerno zapaljen. S obzirom da je riječo elitnom naselju, mnoge kuće imaju video nadzor i navodno su upravo kamere te noći snimile dva nepoznata muškarca za koje se sumnja da imaju veze s vatrom. Kako god bilo, Oliva Vrbanek, neslužbeno doznajemo, policiji nije prijavljivala prijetnje, no pitanje je i tko od njih dvoje automobil stvarno koristi.

Osim što je od lani vlasnica tvrtke za nekretnine, od 2008. godine je i vlasnica centra za ljepotu Sensa Oliva u Ciboninom tornju u širem centru Zagreba. No, kako doznajemo, Oliva Vrbanek rijetko ondje navraća. Nove informacije vezano za požar automobila na sjevernom dijelu metropole očekuju se danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije