Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRV PO ZIDOVIMA, PODU...

Vlasnik vile u Solinu ugostio turiste iz Britanije pa doživio šok: 'Dočekao me prizor od kojeg sam povraćao'

Split: Zbog potrage za Ivanom Božićem policija je blokirala izlaze iz Splita
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
23.06.2024.
u 12:59

Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli jučer, sinoć su izašli van u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sati. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo, ispričao je vlasnik Ivan Japirko

Scene iz najgoreg horor filma doživio je u stvarnosti jedan vlasnik vile u Solinu koji je prije nekoliko dana ugostio turiste iz Velike Britanije. Krv razmazana po zidovima i podu dočekala ga je kada je stigao po dojavi da netko radi probleme. Kada je stigao tamo, vidio je prizor od kojeg je počeo povraćati

- Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli jučer, sinoć su izašli van u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sati. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo - ispričao je za Dalmaciju Danas o sceni koja se dogodila ranije ovog tjedna pa nastavio priču: ''Kada sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan momak je bio skroz gol, drugi u donjim gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa''. 

Osim toga, vlasnik vile Ivan Japirko kazao je kako su nakon toga još Britanci otišli i u bazen krvavi.

- Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za očevid. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom došla je policija brzo, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od policije. Kada je izašao, osim što je razbio vrata, svog prijatelja je plesnio i počeo bježati policiji. Trčao je preko cijelog Japirka i bježao od policije - ispričao je. 

POVEZANI ČLANCI:

- Stanje je kaotično, ali nitko me ne pita, jer uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu. Turisti misle da je Split party destinacija i da mogu raditi što hoće. Dokle god je to tako, imat ćemo ovakvih scena - poručio je. 

>> VIDEO Isplivala uznemirujuća snimka: Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip i odvezli se

Ključne riječi

Komentara 6

JU
Jury
13:53 23.06.2024.

Treba sve dati u javnost, samo pitanje je koliko će mediji filtrirati informacije. Opće je javno mijenje da su pripadnici LGBTQ nevini i potlaceni i da se samo vole. Treba ih realno prikazivati, ima ih divnih a ima ih i ovakvih. Isto kao i u hetero populaciji, sve su to ljudi, a ljudi su svakakvi

Avatar Leonn
Leonn
14:02 23.06.2024.

To je djelovanje droge...zato prupazite i na svoju djecu.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
15:19 23.06.2024.

Iznajmio vilu sedmorici mladih maloumnih Britanaca sklonih alkoholu i drogama pa se sada čudi ko pura dreku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije