Emisija uživo

Voditeljica nije mogla suzdržati smijeh, pogledajte kako je vodila prognozu

Foto: Screenshot
1/5
30.10.2017.
u 09:13

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu koji je postao hit na društvenim mrežama.

Da posao pred kamerama nije jednostavan, pogotovo u programu uživo, na svojoj je koži doživjela BBC-jeva prognostičarka Kawser Quamer.

Sve je išlo dobro tijekom prognoze za Škotsku, no onda se dogodila pogreška s grafikom na videozidu, što je bilo dovoljno da se Quamer počne smijati. No, to nije bilo sve, Quamer se nastavila smijati tijekom cijele prognoze, svaki put kada bi se okrenula od kamere. 

1/16

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu koji je postao hit na društvenim mrežama. 

 

"Najbolja vremenska prognoza koju sam ikad čuo. A živim na jugozapadu Engleske...", napisao je jedan gledatelj na Twitteru. 

Pogledajte i video voditeljice koja je pojela čips s najljućom papričicom na svijetu: 

Ključne riječi

Komentara 2

GU
Gustirna
09:51 30.10.2017.

Sto je ona naspram saraf novinaru bagi...ajmo ,stavite kako se krevelji i posrce po saborskim hodnicima crodemos bago...

MP
miroslav.petkovic.7564
12:23 30.10.2017.

Koga briga sto se ona smijala!! Jos da gledam ovu maglovitu englesku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije