Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U PULI

Vozač (37) izašao iz vozila na nizbrdici bez da je podigao ručnu: Auto pregazio dijete, u bolnici je

Zagreb: Oznake na zimskim gumama
Marin Tironi/PIXSELL
02.07.2024.
u 13:28

Dijete je prevezeno u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđeno

Jedno dijete teško je ozlijeđeno u nesreći koja se ovog ponedjeljka dogodila u poslijepodnevnim satima u Puli. Naime, 37-godišnjak je upalio automobil na nizbrdici bez da je izgledno podigao ručnu, pa je tako automobil pregazio dijete koje je stajalo ispred. U svemu tome na suvozačevom sjedalu sjedilo je drugo dijete. 

''Nakon što je muškarac stavio automobil u pogon, nakratko je izašao iz vozila, a da pritom nije poduzeo potrebne mjere da vozilo ne krene samo s mjesta. Automobil je zbog nagiba kolnika krenuo prema naprijed, a u tom se trenutku ispred automobila nalazilo drugo dijete te je automobil prešao preko njega. Dijete je prevezeno u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđeno'', objavila je policija.

U svezi navedenog događaja policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo te policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja, navodi se, tako da nije poznato kakva kazna očekuje 37-godišnjaka. 

POVEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:27 02.07.2024.

Vrlo nezgrapno "bez da" u rečenici: "Vozač ..izašao iz vozila .. BEZ da je podigao ručnu"..... Treba : "Vozač izašao iz vozila ,a da nije podigao ručnu ".......... ... Ili : " Bez podizanja ručne. " ...... Ili : "Iakoako nije povukao ručnu...."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije