Općina Sveti Ivan Žabno

Autom pokosio hidrant pa sletio u potok: Više mjesta ostalo bez vode

Opljačkana pošta u Avenue Mallu u Zagrebu
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
28.07.2024.
u 13:37

"Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 0,80 promila te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak", istaknula je policija

Vozač (30) je noćas, oko 3 sata, na otvorenom djelu državne ceste Novi Glog - Sveti Ivan Žabno automobilom oštetio hidrant zbog čega je više mjesta u Općini Sveti Ivan Žabno ostalo bez vodnih usluga. Prema informacijama Policijske uprave koprivničko-križevačke, riječ je o vozaču sa šireg križevačkog područja koji je upravljao automobilom križevačke registarske oznake.

"Zbog nepropisnog kretanja automobilom je udario u nadzemni hidrant te sletio van kolnika u potok. Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 0,80 promila te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak", istaknula je policija. 

Kako dodaju iz policije, zbog oštećenja hidranta bez vodnih usluga ostalo je više mjesta u Općini Sveti Ivan Žabno, a u tijeku je sanacija oštećene vodovodne mreže.

 

GALERIJA Ovo je 10 najmanje poželjnih gradova za život: U njima ima sukoba, kriminala, zagađenja...
Opljačkana pošta u Avenue Mallu u Zagrebu
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije