PROMETNA NESREĆA

Vozač iz Novog Pazara kamionom sletio u jarak

nesreca
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
07.10.2011.
u 13:55

Sumnja se da je vozač neprilagođenom brzinom ušao u lijevi zavoj te da na mokroj cesti nije uspio zadržati kamion na kolniku.

SLATINA – U slatinskom prigradskom naselju Sladojevcima danas oko 11.40 sati dogodila se prometna nesreća zbog koje je promet državnom cestom D2 iz pravca Virovitice prema Osijeku bio u prekidu sve do 13.30 sati.

Prema neslužbenim izvorima, nesreća se dogodila nakon što je 24-godišnji vozač K. M. iz Srbije, upravljajući kamionom novopazarskih registarskih oznaka iz pravca Virovitice prema Slatini, na mokroj i skliskoj cesti vjerojatno prebrzo ušao u lijevi zavoj. Kamionska se prikolica zaljuljala, vozilo je prednjim dijelom sletjelo u desni putni jarak, a prikolica se prepriječila preko ceste, pa je promet kroz Sladojevce bio nemoguć.

Doznajemo da je u prikolici bilo pet tona tereta. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih, a na kamionu je nastala manja materijalna šteta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije