Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVNA GESTA

Vozaču BMW-a u Solinu ostao otvoren prozor za vrijeme kiše. Potez djevojčice (8) oduševio sve

Dalmacija danas
07.08.2023.
u 19:30

Djevojčica (8) se brzo vratila do parkiranog BMW-a i uz pomoć više prolaznika uspjela zaštititi automobil kojem je prozor ostao otvoren na kiši

Jaka kiša ove je nedjelje pala na području Splita i okolice i iznenadila brojne koji je nisu očekivali. Među njima bio je i vozač jednog BMW-a koji je ostavio otvoren prozor na svom automobilu, što je primijetila jedna 8-godišnjakinja.

Djevojčica se vozila s majkom u automobilu kroz ulicu u Solinu kada je primijetila da je otvoren prozor na BMW-u. S obzirom na to da živi nedaleko od mjesta gdje je automobil bio parkiran, uzela je crnu vreću za smeće i nekoliko štipalica, prenosi Dalmacija Danas

Potom se brzo vratila do parkiranog BMW-a i uz pomoć više prolaznika uspjela ga zaštititi. - Curica je predivno odgojena. I do sada je uvijek pomagala i ljudima i životinjama. Sve ide od kuće, a ovo je primjer svima kako se odgaja dijete - kazao je susjed djevojčice. 

>> VIDEO Strašna nesreća u Krapini: Teško ozlijeđena dva pješaka

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 5

T2
Tomo_20
20:56 07.08.2023.

Jadan Bmw

PR
prajdali100
20:38 07.08.2023.

Je li je " stručnjak" nagradio?

DU
Deleted user
20:17 07.08.2023.

A gdje je gazda bio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije