Maras Oreškoviću

'Vrijeme je da priznate da ste slučajni premijer i da je pravi premijer Tomislav Karamarko'

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.02.2016.
u 11:48

Zalažem se i za to da polazište za rasprave bude istina te da govorimo o budućnosti, piše Maras

Nakon što je premijer Tihomir Orešković sinoć na Facebooku reagirao na nedostatak tolerancije i težnje dijalogu, odgovorio mu je SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras. Iako se složio s premijerom da je potrebno mnogo više tolerancije u raspravama oko većine otvorenih pitanja, ne misli da je potrebno uvažavati sve, a osobito nije poželjna tolerancija "prema onome što ugrožava temeljne vrijednosti na kojima počiva naš Ustav i naša domovina", napisao je Gordan Maras.

Dodao je i da sâm Orešković stvara razloge za takve rasprave jer se nije ogradio ili smijenio ljude u Vladi koji su izravno odgovorni za takve rasprave.

"Zalažem se i da polazište za rasprave bude i istina te da govorimo o budućnosti. Tako je istina da prije tri mjeseca nitko u Hrvatskoj nije želio njega za premijera pa ni sam Karamarko, koji se tako i sada ponaša, a u budućnosti bi trebalo izmijeniti zakon o izborima pa da premijer može postati samo osoba koja je izabrana u parlament. Dakle, gospodine Oreškoviću, ne vraćajte nas svojim kadrovskim rješenjima u prošlost, priznajte istinu da ste slučajno postali premijer, da je pravi premijer Karamarko i mijenjajte zakon da se takva prevara birača u budućnosti više nikada ne ponovi', napisao je Maras.

 

 

Gospodin Orešković nas je pozvao da u javnim raspravama širimo toleranciju, pozivamo se na istinu i pričamo o buduć...

Posted by Gordan Maras on Tuesday, February 16, 2016

 >> Evo što je Pupovac napisao u pismu predsjednici Grabar-Kitarović

Komentara 87

CE
cenzura
12:06 16.02.2016.

Šta god da napišem o ovom nesposobnom, bahatom, ružnom ....... liku, bum završil u kazni jer mi pak budu zabranili komentiranje!!!

CU
cungalunga
12:04 16.02.2016.

vecernji list prenosi sta bivsi ( nesposobni ) ministar pise na fejsbuku...dno dna novinarstva mediji u Hrvatskoj kao da odbijaju prihvatiti smjenu vlasti

Avatar etnaanbama
etnaanbama
12:05 16.02.2016.

Dosta je više vas svih skupa uhljeba koji ništa u životu niste i ne znate radit osim pljuvati po drugima, ban.a lopovsk. za vaše bolje se nisam borio 91.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije