Nekad i sad

Vrijeme ostavilo traga na ministrima. Pogledajte kako su izgledali na početku mandata

ministri
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/16
15.10.2015.
u 10:05

U fotogaleriji provjerite kako su ministri i premijer izgledali na početku, a kako na kraju mandata

Jesu li četiri godine mandata Vlade Zorana Milanovića ostavile trag u Hrvatskoj, odlučit će građani na izborima, no to vrijeme je bez imalo dvojbe ostavilo trag na ministrima.

U fotogaleriji fotoreportera PIXSELLA Patrika Maceka provjerite kako su ministri i premijer izgledali na početku, a kako na kraju mandata. Većina ih je u međuvremenu dobila pokoji kilogram, a mnogi imaju i manje kose nego kad su sjeli u ministarsku fotelju.

>> Vladajući odustali od predstavljanja programa, objavit će ga na webu

Komentara 57

DD
ddh
10:44 15.10.2015.

Ovo je rezultat nebrojiv porcija skampa, jastoga i prsuta, a ne rada. Od rada es ne deblja. Ali kad netko kao ovaj na slici svakih par dana ide na Jadran i na trosak poreznih obveznika proguta kilograme skampa i jastoga, kilograme prsuta i dingaca, onda je rezultat vidljiv. A odgovara i sloganu crvenih. Hrvarska raste govore oni, valjda misleci na svoju kilazu i broj socijalnih ducana.

Avatar johny21
johny21
10:24 15.10.2015.

baš im je bilo teško, ja sebe nisam ni prepoznao na slici od prije 4 godine!

DU
Deleted user
11:09 15.10.2015.

Kakve li su tek ožiljke i neizbrisive tragove ostavili na državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije