NEOBIČNA KOMBINACIJA

Vučić pokazao svoj omiljeni doručak, pratitelji se našalili: 'To jede prosječni trogodišnjak kad ga čuva tata'

Instagram
01.10.2022.
u 18:16

Iako su ga brojni podržali i poželjeli mu sretan put, neki su se korisnici odlučili i našaliti na njegov račun

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić pohvalio se jutros svojim pratiteljima kako je otišao u Bugarsku kako bi odradio važne sastanke. 

Osim toga, objavio je na svom Instagram profilu i fotografiju iz zrakoplova, a ispred njega bile su kiflice i Haribo bomboni.

''Na putu za Bugarsku, važni sastanci za Srbiju. Usput, mislim da sam jedini na svijetu koji za doručak jede kiflice i Haribo bombone'', napisao je.

Iako su ga brojni podržali i poželjeli mu sretan put, neki su se korisnici odlučili i našaliti na njegov račun.

''Doručak prosječnog trogodišnjaka kada ga čuva samo tata'', objavio je jedan korisnik na Facebooku, dok se drugi nadovezao s ''za ručak sladoled i fanta''.


 

Komentara 18

DZ
dzeronimo
19:44 01.10.2022.

??koga boli briga što ovaj lažljivi, patološki chetnik jede za doručak? Dajte se saberite, Večernji....pa što nam to servirate? Trujete nas ovim ghadom lažljivim, u paketu sa haribo bombonima, zašto, da bi nam bio slađi? Meni osobno se stomak okreće od njega. Ajte se mrvu posramite.

DR
DrugZoka
19:16 01.10.2022.

Jel baš morate??

Avatar barba_arba
barba_arba
21:41 01.10.2022.

Sad mi je još simpatičniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije