istraga

Vukovarskom odvjetniku još mjesec dana istražnog zatvora

miletic
Branimir Bradarić
04.06.2010.
u 14:54

Miletić je osumnjičen zajedno s Damirom Polančecom kojega se sumnjiči da je Miletiću isplatio pola milijuna kuna za izradu studije.

ZAGREB - Petru Miletiću (54), vukovarskom odvjetniku, koji je sumnjiči za zlouporabu položaja, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda produžio je istražni zatvor za još mjesec dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. USKOK traži i da se Miletiću odredi pritvor i zbog opasnosti od bijega, s obzirom na to da mu obitelj živi u Vojvodini. Naime, u USKOK-u očito smatraju da bi saslušanjem svih predloženih svjedoka te Miletićevim puštanjem iz istražnog zatvora postojala mogućnost da on napusti Hrvatsku.

Miletić je inače osumnjičen zajedno sa Damirom Polančecom, bivšim potpredsjednikom Vlade. Polančeca se sumnjiči da mu je isplatio pola milijuna kuna za izradu studije koja se odnosila na prilagodbu uvjeta za odlaske u mirovinu na području od posebne državne skrbi zakonima EU. Na taj mu je način omogućio stjecanje protupravne imovinske koristi.

Komentara 4

Avatar Piruška
Piruška
15:17 04.06.2010.

Nema odjetnika u Rvatskoj koji nije gdjegot pomogao svom klijentu u pranju para !

FI
fiberglas
03:22 05.06.2010.

Pero u buksi za 500 000,00 kunića - to je ok, nema beda.A onaj s dugim vratom skoro 800 000 ojra pa će se smijati u lice svima uključivo i onoj jalovoj sjedoj ženi i bradonji.A svi skupa se smijuu nama budalama koji smo ih trpili i trpimo. Eeee crna zemljo..........

Avatar sultan46
sultan46
14:29 05.06.2010.

Ovo je vec nesto novo..inace svi bjeze u bosnu (majku)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije