Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Webinar tvrtke Deltron: Saznajte kako opremiti hotel sustavima grijanja, hlađenja i ventilacije

Deltron
04.07.2024.
u 09:17

Spremni su pružiti podršku u opremanju hotela sustavima grijanja, hlađenja i ventilacije kroz sve faze realizacije, počevši od konceptualnog planiranja do konačne izvedbe.

U vremenu koje karakteriziraju skokovite promjene cijena u svim granama gospodarstva s direktnim utjecajem i na tržište sustava za grijanje i hlađenje, kao i u duhu skorih ekoloških restrikcija vezanih uz opremu, investitori su nerijetko suočeni s dvojbama vezanim uz optimalne odabire.

Za pravilan odabir bilo kojeg sustava grijanja i hlađenja nužno je poznavanje mogućih opcija za zadovoljenje istih tehničkih potreba, ali i pravilna informacija o budućim troškovima korištenja odabranog sustava i mogućnostima njegovog održavanja.

Opću razinu teme ovom smo prilikom usmjerili na dio interesantan investitorima u hotele, radi očigledno rastućeg trenda izgradnje i opremanja ovakvih objekata u RH.

Budući da je u ukupnoj investiciji i troškovima poslovanja hotela udio sustava za grijanje i hlađenje vrlo značajan, prezentacijom želimo predstaviti tvrtku Deltron d.o.o. kao potencijalnog partnera koji iskustvom, znanjem i širokim rasponom direktno zastupane opreme može doprinijeti ostvarenju ušteda.

Svu opremu koju Deltron d.o.o. distribuira odlikuju najbolje energetske i funkcionalne osobine, te stalna dostupnost brzog servisa i rezervnih dijelova. Osobita pažnja u poslovanju tvrtke poklanja se održavanju tržišnog statusa kontrolom kvalitete djelatnosti kojima se bavi, kao i stalnom stručnom usavršavanju djelatnika.

Ovdje možete pogledati i referentnu listu hotela.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na webinaru koji će se održati u četvrtak, 11.7.2024., na kojem će biti prezentirana tvrtka Deltron d.o.o. i osnovne tehničke smjernice pri opremanju hotela strojarskim sustavima.

Radujemo se vašem sudjelovanju i zajedničkom istraživanju inovativnih pristupa unapređenju hotelskih objekata.

Termin: četvrtak, 11.7.2024. u 13:00h

Predavač: mr.sc. Davor Lučin, dipl.ing.stroj.

Trajanje: 75 min

Ovdje se prijavite za webinar.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije