Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

WienerAI ICO dosegnuo 6,5 milijuna dolara s još dva dana do sljedećeg povećanja cijene

WienerAI
04.07.2024.
u 13:45

Tržište kriptovaluta nije strano inovacijama i uzbuđenju, ali malo je projekata koji su tako brzo privukli maštu i investicijske dolare kao WienerAI ($WAI). Nedavno je WienerAI dosegnuo novu prekretnicu, prikupivši impresivnih 6,5 milijuna dolara u svojoj fazi pretprodaje.

Projekt kombinira meme kulturu s moćnim kripto trgovačkim botom kako bi iskoristio dvije vodeće kripto priče. Ova kombinacija je lansirala WienerAI u središte pozornosti dok se brzo približava cilju.

Posjetite WienerAI


WienerAI: Budućnost kripto trgovanja?

Pretprodajni učinak WienerAI-a bio je spektakularan. Prikupljanje 6,5 milijuna dolara već pokazuje snažno povjerenje investitora i interes za potencijal projekta.

Ovaj uspjeh ukazuje na širi entuzijazam za AI i meme kriptovalute, dvije dominantne priče u trenutnom kripto bull run-u. Vrhunske AI kriptovalute ostvarile su prosječne povrate od 222% u prvom kvartalu 2023. godine, što pokazuje značajan potencijal za profit u ovom sektoru.

Brendiranje projekta vrti se oko razigrane teme kobasica i pasa, što ga čini odmah prepoznatljivim i povezanim. Međutim, ispod ovog humorističnog eksterijera krije se sofisticirani AI trgovački bot dizajniran da korisnicima pruži neusporedive prediktivne značajke i učinkovitost trgovanja.

AI trgovački botovi preuzimaju svijet AI je postao dominantna priča diljem svijeta. Gdje god pogledate, AI je postao dio naših svakodnevnih života.

Ove godine, AI je postao jedan od najbrže rastućih sektora u kriptu, s tržištem AI kriptovaluta trenutno procijenjenim na nevjerojatnih 28 milijardi dolara. Ovo naglašava rastuću važnost i usvajanje umjetne inteligencije u blockchain prostoru.

WienerAI je pozicioniran na čelu ovog trenda, budući da je AI trgovanje brzorastuća industrija. Globalno tržište AI kripto trgovačkih botova procijenjeno je na 21,69 milijuna dolara u 2022. godini, ali se očekuje da će eksplodirati i dosegnuti 145,27 milijuna dolara do 2029. Ovaj brzi rast naglašava sve veću oslanjanje na AI pogonjena rješenja za trgovanje i ulaganje.

AI trgovačka rješenja brzo postaju nezamjenjiva u brzom svijetu kripto trgovanja. AI može obraditi velike količine podataka i izvršavati ih puno brže i točnije od ljudi. Botovi mogu raditi 24/7 bez potrebe za odmorom, za razliku od ljudi. Ljudski trgovci često su pod utjecajem emocija poput straha i pohlepe, što može dovesti do iracionalnih odluka.

Kao rezultat toga, možemo očekivati da će tržište AI trgovanja nastaviti rasti, pomažući WienerAI da dosegne vrhunac sa svojim intuitivnim i korisnički prilagođenim sučeljem.


WienerAI olakšava trgovanje

WienerAI pojednostavljuje trgovanje koristeći naprednu tehnologiju umjetne inteligencije kako bi pružio intuitivno, učinkovito i korisnički prilagođeno iskustvo za sve trgovce, bilo da su početnici ili iskusni profesionalci.

Prediktivne sposobnosti koje pokreće AI: U srži WienerAI-a nalazi se sofisticirani AI motor koji omogućuje platformi da točno predviđa kretanja na tržištu i pruža korisnicima korisne uvide.
Korisnički prilagođeno sučelje: Intuitivna nadzorna ploča i chatbot pružaju jasne i sažete informacije, što olakšava izvršavanje trgovanja, praćenje portfelja i pristup tržišnoj analizi bez zatrpavanja složenim grafikonima i podacima.
Nula naknada: Za razliku od mnogih trgovačkih platformi koje naplaćuju visoke dodatne naknade, WienerAI omogućuje korisnicima trgovanje bez dodatnih troškova.
MEV zaštita: Kako bi podržao trgovce, WienerAI uključuje MEV (Miner Extractable Value) zaštitu, štiteći korisnike od preuzimanja od strane botova. Ove značajke pomažu učiniti kripto trgovanje dostupnim svima — bez obzira na vašu razinu vještine.


Još samo dva dana za kupnju $WAI tokena uz popust

Cijenjen po $0,000723 po tokenu, WienerAI nudi atraktivnu ulaznu točku za investitore koji žele iskoristiti spoj AI tehnologije i meme kulture. Još jedna prednost $WAI tokena su njegovi unosni nagradni ulozi. Investitori mogu uložiti svoje $WAI tokene kako bi zaradili impresivni godišnji postotak prinosa (APY) od 174%.

Međutim, cijena $WAI-a trebala bi porasti za dva dana, što znači da investitori imaju samo 48 sati da iskoriste ovu sniženu cijenu.

Kombinirajući humor s visokotehnološkim rješenjima, WienerAI je privukao pažnju stručnjaka i malih investitora. Kako se projekt nastavlja razvijati i širiti, bit će uzbudljivo vidjeti kako WienerAI oblikuje budućnost AI-pokretanih meme kriptovaluta i šireg kripto krajolika.

Za sve najnovije informacije o novom psu u kriptu, pogledajte WienerAI X (Twitter) račun ili se pridružite Telegram kanalu.

Posjetite WienerAI

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije