PROMO

WienerAI meme kriptovaluta prikupila više od 5,5 milijuna dolara u pretprodaji – Može li $WAI niti sljedeći $Turbo?

20.06.2024.
u 09:00

WienerAI, nova meme kriptovaluta temeljena na Ethereumu s temom umjetne inteligencije, prešla je prag od 5,5 milijuna dolara prikupljenih u tekućoj pretprodaji za svoj $WAI token. Od toga, 2 milijuna dolara prikupljeno je samo u posljednja dva tjedna, što ukazuje na rastući zamah iza WienerAI-a kako pretprodaja napreduje.

Brzi uspjeh projekta izazvao je valove među kripto trgovcima i analitičarima, s mnogima koji predviđaju da bi $WAI mogao biti sljedeći $TURBO—AI-tematska meme kriptovaluta koja je nedavno eksplodirala više od 200 puta nakon lansiranja.

Tijekom trenutne faze pretprodaje WienerAI-a, investitori mogu kupiti $WAI po sniženoj cijeni od 0,000718 dolara i zaraditi nagrade za staking do 200% APY. Sljedeće povećanje cijene je za samo 2 dana, pa se investitori moraju požuriti ako žele sudjelovati u WienerAI-u po najboljoj cijeni.

Posjetite WienerAI

WienerAI u usporedbi s Turbo, AI meme kriptovaluta koja je skočila 200x

Kako se pretprodaja WienerAI-a zahuktava, paralele između WienerAI-a i meme kriptovalute Turbo sve su teže ignorirati.

 Oba tokena su meme kriptovalute koje kombiniraju šaljive životinjske likove s temom umjetne inteligencije. Za Turbo, maskota je futuristička, AI-pokretana žaba. Za WienerAI, maskota je nespretni jazavčar koji je prema stranici pretprodaje projekta 'djelomično pas, djelomično kobasica i djelomično AI'.

$TURBO je lansiran prije godinu dana i u početku je bio tih, ali nedavno je skočio na 0,00945 dolara—više od 200 puta—zahvaljujući rastućem hype-u oko AI-a. Sada, pretprodaja $WAI-a dobiva zamah, što ukazuje da bi to mogao biti sljedeći AI token koji će eksplodirati.

Dok $TURBO pruža korisnu usporedbu za $WAI, zapravo je drugi token s AI tematikom—CorgiAI ($CORGIAI)—taj kojeg WienerAI namjerava nadmašiti. CorgiAI trenutno vodi tržište AI meme kriptovaluta s procjenom vrijednosti od 475 milijuna dolara.

I on je nedavno doživio porast cijene. $CORGIAI je skočio više od 3.000% od rujna, što odražava šire uzbuđenje oko AI-a i meme kriptovaluta.

WienerAI priprema AI-pokretan kripto bot, postavljajući temelj za budućnost trgovanja

WienerAI je više od samo meme kriptovalute. Projekt također koristi AI za stvaranje AI-pokretanog kripto trgovačkog bota koji će prepoznavati prilike i izvršavati trgovine u ime korisnika.

AI bot ima ogroman potencijal da revolucionira način na koji se kriptovalutama trguje. Bot će potencijalno moći prepoznati prilike prije nego što se u potpunosti razviju na temelju vjerojatnosti, dajući korisnicima WienerAI-a priliku da uđu u trgovine prije bilo koga drugog.

Kada generira signale za trgovanje, bot WienerAI-a trgovcima pruža informacije o razlozima iza tih signala—tako da nije crna kutija poput drugih alata pokretanih AI-om. Također pomaže trgovcima pronaći najbolje cijene za tokene koji će se trgovati na širokom rasponu decentraliziranih burzi.

Trgovački bot je značajan iz nekoliko razloga. Prvo, pokreće veliku potražnju za $WAI—iako WienerAI nije potvrdio tko će moći koristiti bota nakon lansiranja, vjerojatno će biti dostupan samo zajednici $WAI na početku.

Osim toga, kripto trgovački bot WienerAI-a postavlja ga kao lidera budućnosti kripto trgovanja. Očekuje se da će bot dodati veću brzinu i točnost trgovanja, dajući korisnicima mjerljivu prednost i donoseći veće profite nego što bi mogli postići sami.

Tržište AI trgovačkih botova očekuje se da će vrijediti više od 145 milijuna dolara do 2029. godine, a WienerAI bi mogao zauzeti veliki dio ovog brzo rastućeg tržišta.

Analitičari podgrijavaju hype za WienerAI, predviđaju 100x dobitak nakon lansiranja

Također je dobar znak za WienerAI što sve veći broj kripto analitičara kupuje token i dijeli ga sa svojim pratiteljima.

Jacob ‘Crypto’ Bury, koji ima više od 40.000 pretplatnika na YouTubeu, nazvao je $WAI sljedećom meme kriptovalutom koja će ostvariti 100x dobitak. YouTube analitičar ClayBro također je optimističan, predviđajući 10x dobitak za $WAI nakon lansiranja.

WienerAI je također široko predstavljen u kripto medijima, uključujući Cryptonews, Finbold, 99Bitcoins i ReadWrite. Ova pažnja vjerojatno će privući više trgovaca u WienerAI-ovu ‘Sausage Army’, čineći konačno lansiranje tokena još eksplozivnijim.

Poruka koja se prenosi je da je WienerAI meme kriptovaluta s AI tematikom koju trgovci i investitori ne smiju propustiti. $WAI je trenutno dostupan za kupnju tijekom pretprodaje WienerAI-a po sniženoj cijeni, ali tokeni se brzo rasprodaju pa nema vremena za čekanje.

Pratite WienerAI na X i Telegramu kako biste dobili najnovije informacije o pretprodaji.

Posjetite WienerAI

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije